Trabzonspor kupadan elendi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Akhisar Belediyespor'la karşılaşan Trabzonspor maçı kaybetti ve elendi.

Trabzonspor kupadan elendi
Trabzonspor kupadan elendi Admin
Advert

Grup maçlarını lider tamamlayan Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Akhisar Belediyespor'u misafir etti. Maç boyunca Trabzonspor'lu futbolcuların gayretli oldukları fakat takım oyunundan uzak bir görüntü verdikleri görüldü.

Kadrosunda daha önce 1461 Trabzon ve Trabzonspor'da futbol oynayan ama beğenilmeyerek gönderilen bir çok oyuncuyu barındıran Akhisar Belediyespor ise iyi bir takım savunması ortaya koydu. Hızlı ataklarla tehlikeli olan Akhisar takımı tek golünü korner atışından buldu.

Ara transferde takıma katılan ve ilk maçını oynayan Güray Vural ise sakatlanarak oyundan çıktı. Onur Ayık ile girdiği mücadelede sert bir şekilde yerde kalan Güray Vural acı içinde saha kenarına alındı.Yapılan ilk kontrolde Güray Vural'ın dirseğinin çıktığı belirtildi.

Yine devre arası transfer döneminde kadroya katılan Muhammet Demir sonradan oyunda dahil olduysa da etkili olamadı. 

Sakatlanarak oyunu terk eden Cardozo'nun yerine oyuna giren Marko Marin de hemen her maçtaki zayıf ve etkisiz görüntüsünü sergiledi.

Maçın son dakikalarına doğru saha kenarındaki Hami Mandıralı'nın düşünceli görüntüsü kameralara yansıdı. Akhisar Belediyespor "sıradan" oyuncuların takım oyunuyla başarılı olabileceğinin dersini vererek turu geçti.

TRabzonspor Türkiye Kupası
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg