Aykan: Teröre karşı idam geri gelmeli

Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, devletin teröre karşı verdiği mücadelede idamın yeniden gündeme getirilmesi gerektiğini söyledi.

Aykan: Teröre karşı idam geri gelmeli
Aykan: Teröre karşı idam geri gelmeli Admin
Advert

Aykan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada yasaların tekrardan gözden geçirilerek askerin ve polisin arkasında kaya gibi durması gerektiğini savundu.

“Terörle mücadelede göstereceğimiz en ufak bir tereddüdün bedeli çok ağır olacaktır.” diyen Aykan “İdamın geri getirilmesi dâhil birçok konu yeniden ele alınmalıdır. Gece araç yakanlar için vur emri gerekir. İdareciler çok ehliyetli ve dirayetli seçilmelidir. Bu işin lamı cimi yok. Aklımızı başımıza toplayalım durum çok ciddidir. Ülkemiz milletlerarası bir savaşla karşı karşıyadır.” dedi. PKK terör örgütünün maşa olduğunu ve büyük planın bir parçası olduğunu vurgulayan Aykan şöyle devam etti: “Amerika, Rusya, İsrail perde arkasında anlaşmışlardır. Önce Suriye'de PKK zorbaları yerleştirilecektir. Sonra Barzani'yi indirip Türkiye'ye döneceklerdir. Büyük plan ise Yahudi'ye çalışıyor. Türkiye çok vahim bir ihanetle karşı karşıyadır. Müttefiklerimiz münafıklık peşindedir.”

günebakış

Asım Aykan İdam geri gelmeli
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg