Bir türlü takım olamıyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin camia üzerinde yarattığı travmayı ortadan kaldırmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Bir türlü takım olamıyoruz
Bir türlü takım olamıyoruz Admin
Advert

Mandıralı, "Trabzonspor futbol takımı bir kaostan, bir bunalımdan çıkmış. Biz geldikten sonra dokunuşlarla, temaslarla, bireysel ilişkilerimizi güçlendirerek takımımızı hareketlendirmeye çalışıyoruz ama demek ki çok başarılı olamadım. Ama bu teslimiyetçi olacağımız anlamına gelmez. Oyuncularımız yetenekli ama takım olamıyoruz" diye konuştu.

Laf değil eylem zamanı

Mandıralı, soyunma odasında güzel konuşmalar geçtiğini de vurgulayarak, "Oyuncularımız başka mazeretlerinin olmadığını anladı. Akhisar'ı yenerek lige yeniden bir başlangıç yapmaları gerektiği konusunda hemfikir oldular. Bunu söyleyerek değil, sahada eylem yaparak gerçekleştirmeleri lazım. İnşallah sahada takım olma ve aidiyet duygusunu daha fazla geliştirerek bunu gerçekleştirirler. Sahada kaderimizi çizecek olan oyunculardır. Futbolcuların başrol oynaması, sorumluluk alması lazım" dedi.

Kaynak: Fotomaç-Yunus Emre SEL

 

Hami Mandıralı Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg