Cardozo'nun durumu ciddi

Trabzonspor'da Akhisar Belediye maçı öncesinde teknik direktör Hami Mandıralı'yı düşündüren en önemli konuların başında eksik oyuncuların fazlalığı geliyor.

Cardozo'nun durumu ciddi
Cardozo'nun durumu ciddi Admin
Advert

Sakatlıkları süren Güray, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu ve Cardozo'nun yanı sıra hasta olan Özer, Yusuf ve Aykut Demir ile cezalı Cavanda pazar günkü maçta forma giyemeyecek. Aykut, bu sabah ayrı bir sahada düz koşu yaparken, Mustafa Yumlu da, salondaki çalışmasının ardından yaklaşık 20 kilogram ağırlığındaki özel yelekle saha kenarında depar antrenmanı gerçekleştirdi.

Sakatlarla ilgili açıklama: Cardozo ve Güray...

Trabzonspor Basın Sözcüsü Prof.Dr. Asım Örem, sakat futbolcuların durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, ağır gribal enfeksiyonlar ve adale yaralanmaları nedeniyle bir çok oyuncunun takımdan ayrı olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Ağır gribal enfeksiyonlardan dolayı eksiklerimiz var. Bunu en ağır yaşayan Aykut geçen hafta da oynayamadı. Şimdi durumu biraz daha düzeldi. Antrenmanlara başladı. En kısa zamanda sahaya dönecek. Mustafa'nın ayak bileğindeki ödemi ve ağrıları devam ediyor. Düz koşularla hafif hafif tempo yapmaya başladı. Yusuf da gribal enfeksiyon geçiriyor. Türkiye'de endemik olarak yaşıyoruz bu gribal enfeksiyonları ve biraz ağır geçiyor. Kas ağrısı ve takatsizlikle devam ediyor. Oyuncuların bu dönemlerde performans göstermeleri çok zor. Özer'in kendi şahsi özel akciğer problemleri vardı. Astım gibi sıkıntıları vardı. Ufak bir atak geçirdi ama toparlayacak. Mehmet Ekici'nin adale yırtığı tedavisi devam ediyor. Saha çalışmalarına katılamıyor. Cardozo'nun yine geçen maçtan kalan adale yırtığı var. Tedavileri başladı. Güray'ın dirseğinde çıkık vardı biliyorsunuz. O çıkık hemen saha içinde yerine takıldı. Ama dirseğin etrafındaki kapsül ve adale grubunda hasar meydana geldi. O ödemin iyileşmesi zaman alacaktır. Salon çalışmalarına devam ediyor. Kolunu koruyor. 3-4 hafta zamana ihtiyacı olacaktır."

Bu arada Cardozo'nun da sahalara dönmesinin en az 3 hafta sürebileceği öğrenildi.

ÖMÜR AVCI - TRABZON / DHA

Trabzonspor Cardozo Güray Sakatlık
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg