Giresun Çalıştayı 21 Şubat’ta Gebze’de yapılıyor

Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Giresun Kültürünü tanıtıyor

Giresun Çalıştayı 21 Şubat’ta Gebze’de yapılıyor
Giresun Çalıştayı 21 Şubat’ta Gebze’de yapılıyor Admin
Advert

Giresun Medya Platformunun Kanal 28 televizyonunda düzenlediği ‘’Medyada Giresun’’ programına katılan Giresun İş Adamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Başkan yardımcısı Muammer Turan ve Gökhan Türk, Giresun Çalıştayı ile ilgili açıklamalarda bulunarak hemşehrilerini Çalıştay’a davet ettiler.

GİRİB Başkan yardımcısı Muammer Turan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Genel Merkezi Gebze’de bulunan Giresun İşadamı Bürokratlar Derneği (GİRİB) 21 Şubat Pazar günü Gebze Kültür Merkezi’nde Çalıştay düzenliyor.

Giresun’un ekonomi ve gurizm potansiyelinin konuşulacağı, Giresun kitapları ve fotoğraf sergisinin açılacağı Giresun Çalıştay ve panelinde, koro tarafından Giresun türkülerinden oluşan Türk halk Müziği konseri de verilecektir.

Giresun Çalıştayı’nda yapılacak panelde konuşmacı olarak AK Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan, Giresun Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu, Kanal 28 onursal Başkanı Ayhan Akten ve devr-i âlem sunucusu, araştırmacı gazeteci İsmail Kahraman katılacaktır.

Saat 17.00’de başlayacak Çalıştay programında protokol konuşmaları, panel ve plaket töreninden sonra, Çalıştay finalinde Gökhan Türk tarafından organize edilen Türk Halk müziği korosunda TRT’de yayınlanan Giresun Türküleri de koro seslendirilecektir. Bütün hemşerilerimizi Çalıştay’a bekliyoruz”

Haber: Sadi Toygar

İstanbul milletvekili Hasan Turan GİRİB Muammer Turan Gökhan Türk Giresun Çalıştayı Giresun Federasyonu Mehmet Kuğu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg