Sadri Şener ağır konuştu...

Trabzonspor eski kulüp başkanı Sadri Şener,katıldığı bir televizyon programında 2.5 yıl görevde kalan kötü bir yönetimin bıraktığı izleri toparlamanın Muharrem Usta ve yönetimine kaldığını söyledi. Şener, mevcut yönetimin teknik adam tercihinin de yanlış olduğunu ifade etti.

Sadri Şener ağır konuştu...
Sadri Şener ağır konuştu... Admin
Advert

Trabzonspor eski kulüp başkanı Sadri Şener, Kadırga TV'ye telefonla katılarak İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetimine göndermede bulundu. Şener, futbol takımına da ağır eleştiriler yöneltti.

Sadri Şener, Trabzonspor'da yaşananlara gittikçe uzaklaştığını belirterek, "Hep ben mi bir şey söyleyeceğim? Gittikçe uzaklaşıyorum. Gördüğüm kadarıyla bu oyuncuların hiçbiri Trabzonspor'da oynayacak kapasitede değil. Bu yönetimden önce görevde 2.5 yıl kalan kötü bir yönetimin izleri bunlar. Bu çöküşü toparlamak da Muharrem Usta ve yönetimine kaldı.Camianın moralinin bozuk olması normal, takım heyecan vermiyor. Hiçbir yerde iddian kalmadı. Taraftar kimseyi cezalandırmıyor. Eski yönetimi ibra bile ediyorsun" ifadelerini kullandı.

"USTA'NIN İŞİ KOLAY DEĞİL"

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, mevcut yönetimin işinin kolay olmadığını da belirterek, "Muharrem Usta'nın işi kolay değil. O paraları ödemek de kolay değil. Nasıl bu hallere düşürmüşler. Ödenemez noktalara gelmişler, adam ne yapsın. Ona ben sordurdum. Baktın mı tabloya, o da herhalde biliyordu tabloyu. Yani bir sürpriz olmadı diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Şener, mevcut yönetim kurulunun teknik adam seçiminin yanlış olduğunu belirterek, sözlerini şu sözlerle noktaladı:

"Hami veya ona benzer biri farketmez. Koca Trabzonspor'a hocalık yapacaksın. Trabzon'daki dengeleri bilmiyor musunuz, herkes bir tarafa çekiyor. Allah yardımcıları olsun. İnşallah kırılmazlar, üzülmezler"

Sadri Şener Muharrem Usta İbrahim Hacıosmanoğlu Hami Mandıralı Trabzonspor Kadırga TV
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg