Koray Aydın ‘Yeni MHP’ vaat etti

Kırıkkale’de partililerle bir araya gelen Koray Aydın, “Yeni MHP’de sivil toplum örgütleri daha güçlü olacak. MHP’liler her yerde olacak.” dedi

Koray Aydın ‘Yeni MHP’ vaat etti
Koray Aydın ‘Yeni MHP’ vaat etti Admin
Advert

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı ve Eski Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Kırıkkale’de yaptığı toplantıda MHP tabanının ve delegelerin partide büyük bir değişim istediğini belirterek, mevcut yöneticilerin bu tabandan gelen dev dalgadan kaçamayacaklarını vurguladı.

RÜZGÂRI KESEMEYECEKLER

Kale Restoran’da yaklaşık 80 kişilik partili gruba hitap eden Koray Aydın, MHP Genel Merkezinin olağanüstü kongreden kaçmasının MHP’nin istediği değişim rüzgârını kesemeyeceğini söyledi. Toplantıya MHP’nin Kırıkkale eski il başkanları, mevcut yöneticiler, Kırıkkale delegeleri ve partinin kurmayları geniş katılım gösterdi.

BUNLAR PARTİYİ BESLER

MHP Genel Merkezinin 543 delegenin kongre talebine olumsuz bakmasının ardından hukukî süreci başlattıklarını belirten Koray Aydın, “MHP, tabanı olan bir partidir. Yeni bir vizyona ve yapılanmaya ihtiyaç vardır. Yeni MHP’de sivil toplum örgütleri daha güçlü olacak. MHP’liler her yerde olacak. Bir siyasî partinin kaynakları vardır. Bunlar partiyi besler.” dedi.

ÜLKENİN İHTİYACI VAR

Aydın açıklamasının devamında, “Bizim Kamu-Sen dışında ciddî bir STK’mız mevcut değil. Oysa ülkenin yüzde 50’si milliyetçi-muhafazakâr oylarını ellerinde bulunduran iktidar en ufak birimde dahi sivil toplum yapılandırmasını kurmuş durumda. CHP yüzde 25’le sürekli patinaj yaptığı için iktidar sürekli olarak MHP oylarına göz dikmektedir. MHP tabanının değişim talebi kaçınılmaz. Bu değişime ve heyecana MHP’nin olduğu kadar ülkenin de ihtiyacı vardır.” diye konuştu.

günebakış - Berkant PARLAK

MHP Koray Aydın Kırıkkale Kamu-Sen
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg