Ankara'da terör saldırısı!

Başkent Ankara'da devlet mahallesindeki askeri lojmanlar bölgesinde patlama meydana geldi.

Ankara'da terör saldırısı!
Ankara'da terör saldırısı! Admin
Advert

Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildiriliyor. Olay yerinde çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor.

Ankaralılar akşam saatlerinde büyük bir patlama sesi duydu. İnfilak sesi Ankara'nın hemen hemen her tarafında duyuldu. Ajanslar patlamanın Çankaya bölgesinde olduğunu geçti.  Bölgeden simsiyah dumanlar ve alevler yükseliyor.

Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildiriliyor. Olay yerinde çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor. Ağır yaralılar var.

Davutoğlu'ndan ilk yorum

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na patlama soruldu. Davutoğlu "Sadece patlama bilgisi geldi. Bakacağız" açıklamasını yaptı.

Valilikten açıklama

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis araçlarından oluşan konvoyun geçişi sırasında meydana gelen patlamada, gelen ilk bilgilere göre 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Vali Kılıçlar meydana gelen patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğini tahmin ettiklerini söyledi.

Ömer Çelik: Terör Ankara'da alçakça saldırdı

Ömer Çelik olaydan sonra twitter hesabından bir dizi açıklama yaptı. Açıklamasında saldırıyı lanetleyen Çelik "Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor." dedi.

Ayrıntılar geliyor...

Ankara Patlama Davutoğlu Genelkurmay Askeri lojmanlar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg