Muhammet Akyüz Hocaefendi 91 yaşında vefat etti

İlahiyatçı hocalarımızdan 91 yaşındaki Muhammet Akyüz dün akşam saatlerinde evinde hayatını kaybetti.

Muhammet Akyüz Hocaefendi 91 yaşında vefat etti
Muhammet Akyüz Hocaefendi 91 yaşında vefat etti Admin
Advert

91 yaşında vefat eden Muhammet Akyüz'ün cenaze haberini alan bir çok ünlü isim taziye ziyaretinde bulunmak üzere Bakırköy Ataköy'deki 5. Kısım Camii'ne gelerek Akyüz ailesinin acılarına ortak oldular.

Cenaze töreninde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin, Akif Hamzaçebi, İlhan Kesici, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Basın İlan Kurumu Eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of Hayrat Vakfı Başkanı Celal Yıldırım, Eski Başkan Reşat Aksu'nun yanı sıra, bir çok siyasi parti ve sivil toplum örgütü yöneticileri, hemşehrileri ve sevenleri onu son yolculuğuna uğurlamak icin cami avlusunu doldurdu.

Chp Parti Meclis Üyesi Gazeteci İdris Akyüz’ün babası, Kadıköy Belediye Başkanı Aykut Nuhoğlu’nun dayısı, CHP Eski Milletvekili Halil Akyüz’ün ve Eski Bakırköy Belediye Başkanvekili Yakup Akyüz’ün ağabeyi, Bakırköy Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Akyüz’ün amcası ve Bakırköy Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Akyüz’ün dayısı olan Muhammet Akyüz Hocaefendi bugün Ataköy 5. Kısım Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Trabzon Of'ta bulunan aile kabristanlığına defnedilmek üzere otobüsle memleketine gönderildi.

Kaynak: takamedya

Muhammet Akyüz Kemal Kılıçdaroğlu İlhan Kesici Aykurt Nuhoğlu Mehmet Atalay Gürsel Tekin Bülent Kerimoğlu Trabzon Of Hayrat Akif Hamzaçebi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg