Usta: Bu akşam kara bir tarih yazıldı

Muharrem Usta maçtan sonra yaptığı açıklamada “Bu akşam burada bir tarih yazıldı; ama ne yazık ki kara bir tarih” dedi.

Usta: Bu akşam kara bir tarih yazıldı
Usta: Bu akşam kara bir tarih yazıldı Admin
Advert

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, maçtan sonra yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Trabzonspor bu ülkenin çok büyük markalarından biridir. Yine çok büyük bir marka olan Galatasaray’la burada maç oynamak için geldik. Maçtan önce Sayın Başkan Dursun Özbek’in davetiyle muhteşem bir yemek yedik. Bu maçın ne olursa olsun her iki takım için güzel ve centilmence sonuçlanması için dostluk sergiledik. Öncelikle onlara çok teşekkür ediyorum.

Bugün burada bir tarih yazıldı. Ama maalesef bu kapkara bir tarihtir. Bunu yazanları milyonlarca sporsevere havale ediyorum. Bu gece saat 23.oo’te bir basın toplantısı düzenleyeceğiz. Orada detaylı bir açıklama yapacağız ama inşallah bu büyük tarihi yazan Anadolu’nun devasa kulübü, bu akşam bu yaşadıklarıyla Türk futbol tarihinde bundan sonra yeni sayfaların açılmasına vesile olur. Bu dönüşümün acı çekeni Trabzonspor olsun, sonunda Türk futbolu lütfen kazansın.

Bu dayanılmaz bir acıdır. Keşke bunları konuşmamış olsaydık. Fakat biz bunların altından kalkmasını bileceğiz. Trabzonspor camiasına sesleniyorum. Siz rahat olun, dimdik olun. Alnınız açık olsun. Bana binlerce Galatasaraylı taraftar Twitter yoluyla mesaj göndererek 'sakın üzülmeyin, biz Galatasaraylılar olarak bu akşam utandık' dediler."

 

Muharrem Usta Trabzonspor Galatasaray Deniz Ateş Bitnel
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg