Yusuf Reha Alp'ten Açıklama

Trabzonspor eski Yöneticisi, PFDK eski üyesi Av. Yusuf Reha Alp, kendisi hakkında kamuoyunda dolaşan söylentiler hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Yusuf Reha Alp'ten Açıklama
Yusuf Reha Alp'ten Açıklama Admin
Advert

Av. Yusuf Reha Alp'in açıklaması şöyle:

Kongre çalışmalarıyla bir ilgim olmadığı, herhangi bir listede yer alma gibi bir düşüncemin de olmadığı gibi bugüne kadar yöneticilik teklifi aldığım tek aday da Sn. Celil Hekimoğlu’dur.

Hakkımda sürekli işlenilmeye çalışılan amacı ve nedeni tamamen farklı iftiralara daha önce cevap verdim.

4 maçla ilgili Fenerbahçe’nin şike yaptığı yönündeki şerhlerimi, bu şerhlerle birlikte Fenerbahçe’nin 4 maç için ayrı ayrı küme düşürülmesini istediğimi, Fenerbahçe Kulübünün hakkımda yaptığı açıklamaları, dünyanın en önemli gazetelerinden Times’ın şike ile ilgili yaptığı, Trabzonspor resmi web sitesinde de yayınlanan haberde benimle yapılan röportajı, UEFA müfettişinin raporlarında yer alan ve Fenerbahçe’nin Avrupa’daki yargılamalarında da hep gündemde olan, Fenerbahçe’nin savunma yapmak zorunda kaldığı “Yusuf Reha Alp şerhlerini” dönüp okumak zor değil. O dönem çok ses getiren Telegol programına katılarak söylediklerime ulaşmak da çok zor değil. Basit google aramalarıyla tüm bunlara ulaşılabilir.

Trabzon’da. bu camiada, kongre salonunda başım dik dolaşmamı engelleyecek hiç bir yanlışın içinde olmadım çok şükür. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu ucuz tartışmaların içinde olmayacağım.

Saygılarımla
Yusuf Reha Alp

Yusuf Reha Alp Kongre Trabzonspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg