Faruk Özak, eski yöneticiyi mahkemeye verdi!

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, Metin Atasoy hakkında savcılığa 5 sayfadan oluşan bir şikâyet dilekçesi gönderdi.

Faruk Özak, eski yöneticiyi mahkemeye verdi!
Faruk Özak, eski yöneticiyi mahkemeye verdi! Admin
Advert

Özak, avukatı Selim Burak Özdemir aracılığıyla savcılığa gönderdiği dilekçesinde, Metin Atasoy’un sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ve basın toplantılarında kendisine hakaret ettiğini, iftara attığını, halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiğini ve şiddete neden olabilecek açıklamalar yaptığını ileri sürdü.

CEZALANDIRILMASINI TALEP ETTİ

Şikâyet üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı Nevzat Üstün, Özak’ın ifadesine başvurdu. Özak’ın bir saate yakın süre ifadesini alan Savcı Üstün, Metin Atasoy’un ifadesinin alınması için ikametinin bulunduğu İstanbul’a talimat gönderdiği ortaya çıktı. Avukat Selim Burak Özdemir, şikayet ettiği Metin Atasoy’un sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımları ve basında yer alan haberleri savcılığa delil olarak sunduğu öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, Metin Atasoy hakkında savcılığa 5 sayfadan oluşan bir şikâyet dilekçesi gönderdi. Özak, Metin Atasoy’un sosyal paylaşım sitesi Facebook kanalıyla ve basın toplantılarında kendisine hakaret ettiğini, iftira attığını, halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiğini ve şiddete neden olabilecek açıklamalar yaptığını ileri sürdü.

DÖRT AYRI SUÇTAN CEZA İSTEDİ

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Faruk Nafiz Özak, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ve basın toplantısında kendisine hakaret ettiğini iddia ettiği Metin Atasoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Özak, Atasoy’un kendisine sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden ve düzenlediği basın toplantılarında hakaret ettiğini, iftara attığını, halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiğini ve şiddete neden olabilecek açıklamalar yaptığını ileri sürdü.

DELİLLERİ SAVCIYA SUNDU

Yapılan şikâyet üzerine soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcısı Nevzat Üstün, Faruk Nafiz Özak’ın ifadesine başvurdu. Özak’ın bir saate yakın süreyle ifadesini alan Savcı Üstün, Metin Atasoy’un ifadesinin alınması için ikametinin bulunduğu İstanbul’a talimat gönderdiği ortaya çıktı. Avukat Selim Burak Özdemir, şikâyet ettiği Metin Atasoy’un sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yaptığı paylaşımları ve basında yer alan haberleri savcılığa delil olarak sunduğu öğrenildi.

Günebakış

Faruk Özak Metin Atasoy Trabzonspor Facebook Nevzat Üstün Selim Burak Özdemir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg