Usta: Gelecek yılı planlıyoruz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, 1-0'lık Mersin İdmanyurdu karşılaşması sonrası Aspor ekranlarında Yunus Emre Sel'in sorularını cevapladı.

Usta: Gelecek yılı planlıyoruz
Usta: Gelecek yılı planlıyoruz Admin
Advert

Usta karşılaşma hakkında ''Maçın değerlendirmesine girmem doğru değil. Kritik döneme kayıpsız girmemiz gerekiyordu, bence bunu başarmış olduk. Bugünkü maçın bir diğer önemi de gelecek planlaması. Uzun süre kayıplar yaşanınca bütün oyuncuların psikolojisi bozulmuştu. O kadar aksilik kısa sürede üst üste geldi ki... Düşünün bu takımda yedi as oyuncu yok. Cezalı, sakat, çeşitli sorunlar var. Bu maçın kayıpsız geçilmesi bizim açımızdan olumlu. Beşiktaş ve Sivas mücadeleleri için iyi olacağını düşünüyorum'' dedi.

Yeni bir çıkışa ihtiyaç var

Gelecek yılın planlamasını yaptıklarını söyleyen Usta, ''Trabzon'un içinde bulunduğu bu durumu ben sindiremiyorum. Maalesef bunlar olabiliyor, keşke olmasaydı ama gelecek senenin planlamasına hazırlanıyoruz. Camia bundan bıktı. Yeni bir çıkışa, yeni bir hevese ihtiyaç var. Onun için şimdiden başladık. '' şeklinde konuştu.

Taraftarın Beşiktaş maçında daha farklı olacağını belirten Usta, ''Bugün zaman zaman taraftarın da canının sıkıldığı anlar oldu, genel anlamda bakıldığında taraftara çok teşekkür ediyorum. Takımlar taraftar olmadan, coşku olmadan hiçbir yere gidemiyor. Bugün bir kıvılcım almış olduk, Beşiktaş maçında ortam daha da farkı olacak. Umarım o maçtan da iyi bir sonuçla ayrılırız. '' dedi.

UEFA...

UEFA'dan gelebilecek ceza konusunda da açıklama yapan Usta, ''Bugün epeyce arkadaşların hazırlıklarını diledim, yarın da uzun sürecek bir toplantı yapacağız. Bugüne kadar UEFA'dan elde edilen tecrübeler masaya yatırılacak. Bu sürecin bir ''izleme dönemi''yle atlatılmasından yanayız. Avrupa'ya gidememe gibi bir konu zor bir konu, Trabzonspor'un bunun karşılaşmaması lazım. Ben umutluyum, bu durumu izleme süreciyle atlatacağımızı düşünüyorum.'' dedi.

Kaynak: Trabzon Ajans

Trabzonspor Mersin İdmanyurdu Muharrem Usta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg