Trabzonspor Tesisinin Üzerine Vinç Devrildi: 2 Ölü!

Tabzonspor'un İstanbul Sefaköy'de bulunan halı saha tesislerine yanındaki bir inşaatta kullanılan kule vincin devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Trabzonspor Tesisinin Üzerine Vinç Devrildi: 2 Ölü!
Trabzonspor Tesisinin Üzerine Vinç Devrildi: 2 Ölü! Admin
Advert

Trabzonspor'un İstanbul  Sefaköy'de bulunan kulüp binasına, yanındaki inşaatta bulunan vinç devrildi. Korkunç olayda kulübün altyapı antrenörü ve masörü hayatını kaybetti.

Saat 13.30 sularında Sefaköy Muammer Aksoy Caddesi'nde meydana gelen olayda 60 metrelik kule vinç bilinmeyen bir nedenden dolayı yan taraftaki Trabzonspor Kulübü'ne ait idari bölümünün üzerine devrildi. Olay sırasında tesislerde bulunan antrenör Ali Tuman ile masör Mustafa Sezer olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza mahalinde bulunan 2 kişi de yaralandı.

ÇOCUKLAR KIL PAYI KURTULDU 

Olay gerçekleştiği sırada maça gitmek için soyunma odasında hazırlık yapan 15 çocuk ise faciadan şans eseri kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekibi gerekli müdahaleleri yaptı. İtfaiye ekipleri operatör bölmesinin altında sıkışan Tuman ve Sezer'i sıkıştıkları yerden çıkarırken, sağlık ekipleri de 2 yaralıyı hastaneye kaldırdı. Tuman ve Sezer'in cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayın şokuyla ağlayan bir sporcuyu ise polisler teselli etti.
 
İNŞAAT 2 GÜN ÖNCE MÜHÜRLENMİŞ 

Vincin devrildiği inşaatın ise Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından "güvenlik önlemleri alınmadığı" gerekçesiyle 2 gün önce mühürlendiği bilgisine ulaşıldı. İnşaatın mühürlendiğine ilişkin yazı kameralara da yansıdı. İnşaatta bu nedenle çalışan kimse olmadığı öğrenildi. Buna karşılık vincin devrildiği yerde bulunan çocuk parkında oynayan çocukların ise gürültü üzerine kaçarak kurtuldukları öğrenildi. Olay üzerine polis soruşturma başlattı.

Trabzonspor Kaza
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg