Kalmak istiyorum

Rizesporlu oyuncu Sercan Kaya, takımdan ayrılma niyetinin olmadığını söyledi.

Kalmak istiyorum
Kalmak istiyorum Admin
Advert

Milli maç arasının ardından sahasında Kayserispor'u konuk edecek olan Çaykur Rizespor'un kaptanı Sercan Kaya, Kayserispor ile oynayacakları maçı bir final olarak gördüklerini söyledi. Aradan sonra sahalarında oynadıkları maçı kazandıkları takdirde ligin aşağısı ile olan bağlantıyı keseceklerinin altını çizen Sercan, "Bunun için de hazırlıklarımıza yoğun ve sıkı bir tempoda devam ediyoruz. Günde çift idman yapıyoruz. Ligin ikinci yarısında takım olarak zor zamanlar geçirdik. Kayserispor ile oynayacağımız maçı kazanıp rahatlamak ve Türkiye kupası maçına daha rahat bir şekilde hazırlanacağız” dedi.

Türkiye kupasına ayrı bir önem verdiklerinin altını çizen Sercan, "Kupa, bizim olduğu kadar, taraftarımız ve camiamız içinde çok ayrı bir önem taşıyor. Önce ligde oynayacağımız maçlar ve ardından kupa maçlarından başımız dik bir şekilde ayrılmak istiyoruz" dedi.

Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi ile ilgili de konuşan Sercan, "3.5 yıldır Rizespor'dayım. Rize' de çok mutluyum. Devre arasında bir görüşme oldu ama bu görüşmede para ya da başka bir şey konuşulmadı. Yöneticimiz Koray Deniz, görüşmeyi Nisan ayına bıraktığını söyledi. Benim için hiç bir problem yok. Rizespor' da kalmak istiyorum" dedi. Ligin ikinci yarısında Kayserispor ile beraber an az puan alan takımlardan olduklarını belirten Sercan, "Elbette üst üste gelen sakatlıklar ve cezalar bunun etkileri. Ayrıca kadromuz da kısıtlı. Buda bir takım için kolay değil. Böylesine bir durumda hocanın işi de kolay olmuyor. Özellikle son oynadığımız Akhisar maçında Eren ve Chavalier'in sakatlıklarından dolayı son anda kadrodan çıkmaları büyük bir şansızlık. Bu oyun planını ve sistemini de etkiliyor. Bunlar kısıtlı kadronun zorlukları. Kadromuz geniş olsa bu sıkıntılar yaşanmazdı. Alternatif olarak sıkıntı yaşadık. Sakatlıklar da bizim performansımızı etkiledi" diye konuştu

günebakış - Alihan TELATAR

ÇAYKUR Rizespor Sercan Kaya Transfer
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg