Vicdansız Sürücü Jandarmadan Kaçamadı

Gümüşhane-Trabzon karayolunda 83 yaşındaki vatandaşa çarparak ağır yaralayıp kaçan otomobil sürücüsü, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda Trabzon’da yakalandı.

Vicdansız Sürücü Jandarmadan Kaçamadı
Vicdansız Sürücü Jandarmadan Kaçamadı Admin
Advert

TRABZON’daki bir hastanede tedavi gören akrabasını ziyaret ettikten sonra Gümüşhane’ye dönen 83 yaşındaki Hüsnü Kara, İkisu-Şiran yol ayrımında dolmuştan indi. Karayolunda karşıdan karşıya geçmek isteyen Kara, bu sırada Gümüşhane-Trabzon istikametinde ilerleyen bir aracın kendisine çarpması sonucu yaklaşık 4 metre fırlayarak yol kenarına savruldu. Vücudunda ağır kırıklar oluşan yaşlı adam 112 Acil Servis ambulansı ile Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, yaşlı adama çarpan otomobil ise hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Kazanın ardından olay yerine gelen Jandarma ekipleri kazada yaşlı adama çarpıp kaçan otomobili bulabilmek için tek delil olan kırık sağ yan aynaya yoğunlaştı.

JANDARMA DEDEKTİF GİBİ ÇALIŞTI

Önce aynadan aracın marka ve rengini belirleyen Jandarma ekipleri daha sonra aynanın içindeki seri numarasını sorgulayarak aracın modeline ulaştı. Aracın marka, model ve rengini belirleyen jandarma ekipleri daha sonra yol kenarında bulunan bazı noktalardaki güvenlik kameralarından aracın takibini yaparak bu kez plakasını belirledi. Kazadan çok geçmeden sürücüsünün telefon numaralarına varana kadar tüm bilgilere ulaşan jandarma ekipleri, Trabzon istikametine giden aracın plakasını Trabzon Emniyeti ve jandarmasına bildirdi. Araç sürücüsü Y.Ö (60) akşam saatlerinde Trabzon’da Emniyet güçleri tarafından yakalandı. Hayatında ilk kez kaza yaptığını ve korkudan kaçtığını belirten Y.Ö, gözaltına alındı. Kazanın ardından vücudunda kırıklar meydana gelen Hüsnü Kara’nın Torul ilçesine bağlı Kalecik köyü nüfusuna kayıtlı olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Kaynak: günebakış

Gümüşhane Trafik Kazası
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg