Şenol Güneş'e teklif gidecek

Başkan Muharrem Usta'nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu listenin başında yer alırken, Felix Magath, Armin Veh, Walter Mazzarri gibi isimlerle temasa geçen Bordo - Mavililer, Braga'yı çalıştıran Paulo Fonseca için de nabız yokluyor.

Şenol Güneş'e teklif gidecek
Şenol Güneş'e teklif gidecek Ömür İnce
Advert

Teknik direktör konusunda oldukça titiz davranan Trabzonspor yönetiminin, şimdi de gündemine son olarak Roma'yı çalıştıran Rudi Garcia'yı aldığı öğrenildi. Lille, Le Mans, Dijon ve Saint-Etienne gibi takımlarda görev yapan ve şu an boşta olan 52 yaşındaki teknik adamla temasa geçen Bordo-Mavililer'in, ligin bitimiyle birlikte teknik adam tercihiyle ilgili son kararını vereceği belirtildi.

MILAN İDDİASI
Trabzon'un gündemine aldığı Rudi Garcia'nın gelecek sezon İtalyan devi Milan'ı çalıştıracağı iddia edildi. Çizme basınında yer alan haberlerde; Milan'ın yanı sıra Lyon, Valencia ve Marsilya'nın da tecrübeli teknik adamla ilgilendiği ileri sürüldü.

LILLE'DE TARİH YAZDI
Trabzon'un teknik direktör olarak düşündüğü Rudi Garcia, futbolcu olarak da forma giydiği Lille'de elde ettiği başarılarla adını dünyaya duyurdu. 2010-11'de Fransız ekibini hem ligde hem de kupada şampiyon yapan 52 yaşındaki hoca, ardından İtalyan devi Roma'ya gitmişti. Fransız çalıştırıcı, 3 sezon kaldığı Roma'dan 13 Ocak 2016'da ayrılmıştı.

ŞENOL GÜNEŞ'E TEKLİF YAPILABİLİR
Her türlü ihtimale karşı B planı da hazırlayan Trabzonspor yönetimi, yerli teknik adamları da gündeminde tutuyor. Bordo-Mavili kurmayların, Avni Aker'deki Beşiktaş maçında plaket verdikleri Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş'e, Siyah-Beyazlılar'la sorun yaşaması halinde teklif götüreceği öğrenildi. 

Fırtına'nın Ersun Yanal ve Tolunay Kafkas gibi teknik adamları da gelecek sezon için düşündüğü ifade edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg