Karaman Gidişattan Memnun

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Her hafta üzerine biraz daha koyarak oynuyoruz. Bazı şeylerin üzerinde durarak takımı daha iyi hale getirmek için uğraşacağız. Mücadele gücümüzü artıracağız” dedi.

Karaman Gidişattan Memnun
Karaman Gidişattan Memnun Admin
Advert

Lig'in son 4 maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan Yeşil-Mavililer’de Karaman, takımın gelişiminden memnun olduğunu söyledi. Sezon başında 11 yeni transfer yaptıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Böyle bir takımda ekip ruhunun oturması zaman alır. Daha gelişimi tamamlamadık. Buna rağmen önemli bir aşama kaydettik" dedi. Her hafta üzerine biraz daha koyarak oynadıklarını ifade eden Yeşil-Mavililerin çalıştırıcısı şöyle devam etti: “Lig'in başında bireysel hatalardan goller yedik. Savunma ve orta saha daha oturmamıştı. Son haftalarda ise rakiplerimize çok az pozisyon veriyoruz. Hücum performansımız da oldukça iyi. Konyaspor karşılaşmasında çok net pozisyonlar bulmamıza rağmen bunları golle sonuçlandıramadık. Futbolda bunlar var. Gol atmak kadar pozisyona girmek de önemli. Bazı şeylerin üzerinde durarak takımı daha iyi hale getirmek için uğraşacağız. Mücadele gücümüzü artıracağız.” Takımda defansta Ertuğrul’un formayı aldığını ifade eden Karaman, “İyi performans ortaya koyuyor. Orta sahada Makiadi her geçen hafta daha iyi görüntü sergiliyor. Chavalier'de takıma iyice adapte oldu” dedi. Tuzsknysk'nin süre almaya başladığını Nika Dzalamidze'nin de her geçen gün kendini geliştirdiğine dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, "İyi bir takımız ve oyuncularımın hepsinden çok memnunum. Ayrıca takımdaki tatlı rekabet de üst düzeyde. Formayı kim hak ediyorsa o alıyor. Hemen hemen her maçta yaptığım rotasyonlar da bunun bir göstergesi. Defanstan forvete kadar değişimli olarak oynatıyorum. Böylelikle hem forma rekabeti artıyor hem de sakatlıkların önüne geçmiş oluyoruz. Elbette eksiklerimiz ve geliştirmemiz gerekenler de var" diye konuştu.

Hedef Orhangazi

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda yarın Orhangazispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenör Roland Koch yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Dhurgham İsmail yer almadı. Ousmane Viera ise takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Yağmur altında gerçekleştirilen idmanda, Yeşil-Mavili futbolcular koşunun ardından kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, ilk 15 dakikalık bölümünün ardından basına kapalı devam etti. Rizespor Orhangazispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayacak.

Kaynak: günebakış

Rizespor Hikmet Karaman
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg