Giresun’da Bayram Var

Güçlü rakibi Samsunspor’u mağlup ederek ligde üst üste 4. galibiyetine imza atan ve aynı zamanda zirveye iyice yaklaşan Giresunspor’da büyük sevinç yaşanırken teknik direktör Erkan Sözeri, güzel hedeflere koşabilmek için Pazartesi akşamı Boluspor ile oynayacakları müsabakayı kazanmak zorunda olduklarını ifade etti.

Giresun’da Bayram Var
Giresun’da Bayram Var Admin
Advert

Önceki akşam Samsunspor ile karşılaştıklarını ve sahadan galip ayrıldıklarını belirten Sözeri, “Hava şartları, saha ve atmosfer mükemmeldi. Samsunspor ve Giresunspor seyircisi geceye renk kattı. Güzel mücadele sonunda kazanan biz olduk. Çok mutluyuz oyuncularımı tebrik ediyorum. Süper lig düzeyinde mücadele oldu. Doğru futbol oynadığımızı düşünüyorum. Sözeri; “ Rakibimize duran toplar dışında fazla pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Zaten idmanlarda bunun çalışmasını yaptık. Giresunspor olarak doğru yoldayız. Kendi kendimize katkı vererek bir hedef oluşturuyoruz. Her karşılaşmaya maç maç hazırlanıyoruz. Final gözüyle hazırlanıyoruz ki son dört galibiyetimiz bu ligin üst düzey, şampiyonluğa oynayan, hedefi olan takımlara karşı olması daha anlamlı. Bu maçın keyfini oyuncularımızla, yönetimimizle, taraftarımızla, camiamızla bir gün yaşayıp, hemen unuttuk. Boluspor gibi çok koşan ve mücadele eden bir rakibimiz var. Bu hafta onlara hazırlanacağız. Güzel yolda güzel hedeflere koşmak için artık Boluspor maçının seyircimizin önünde kazanılması gereken bir maç olduğunu düşünüyorum” diye konuştu. 

Kartal Mesaisi Başladı

Samsunspor deplasmanından galibiyetle dönen Giresunspor’da rota Perşembe günü Kartalspor ile deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçına çevrildi. Yeşil-Beyazlılar dün Merkez 75. Yıl Sahası’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklara başladı. Giresunspor bugün taktik çalışacak ve yarın 11.30’da Ordu-Giresun havaalanından kalkacak uçakla İstanbul’un yolunu tutacak.

Kaynak: günebakış - Ali AKTEN

Giresunspor
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg