Beton Yola Kavuştular

Dağlıca Mahallesi ile İskenderli Mahallesi arasındaki bağlantı yolunun betonlanması yöre halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Beton Yola Kavuştular
Beton Yola Kavuştular Admin
Advert

Beşikdüzü Belediyesi tarafından Dağlıca Mahallesi ile Tonya’nın Kozluca ve İskenderli Mahallelerini birbirine bağlayacak 4300 metrelik yolda betonlama çalışmaları gece-gündüz devam ediyor. Dağlıca Mahallesi ile İskenderli Mahallesi arasında kalan 1200 metrenin de betonlanmasıyla sona erecek çalışmalara mahalle halkı da destek veriyor. Özellikle yol kenarlarına engel olan dalları ve yabani otları kesen vatandaşlar kazma-kürekle de ihtiyaç duyulan yerlere müdahale ediyor.

İskenderli Mahallesi Yoluklu mevkiinde devam eden betonlama çalışmaları için Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu’na minnettar olduklarını ifade eden mahalleliler, “Bizim için bu yolun betonlanması hayaldi. Betonlamanın yapılacağını duyduğumuzda gerçekten inanamadık. Fakat aradan geçen zaman içinde betonlamanın başlayıp devam ettiğini ve Başkan Bıçakçıoğlu’nun kararlı olduğunu gördüğümüzde inandık. Sağ olsun Başkan Bıçakçıoğlu her zaman gelip çalışmaları yerinde takip etti. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştular. Öte yandan İskenderli Mahalle Muhtarı Ahmet Bektaş ile Dağlıca Mahallesi Muhtarı Rahmi Yavuzyılmaz da betonlanan yolun yöre halkının ulaşım konusunda büyük rahatlık sağlayacağını belirterek, Başkan Bıçakçıoğlu’na teşekkür ettiler.

Kaynak: günebakış - Hasan BAHADIR

Beşikdüzü Dağlıca Orhan Bıçakçıoğlu Beton Yol
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg