TRABZON Life'ın 8. Sayısı çıktı

TRABZON Life dergisinin 8. Sayısı yayınlandı. Geçen yıl Mayıs ayında yayın hayatına başlayan ve aylık yayınlanan dergi, bugüne kadar sektirmeden okurlarına ulaştı.

KÜLTÜR - SANAT - 2018-01-13 18:56:06

Advert

TRABZON Life dergisi, geçtiğimiz günlerde 8. Sayısını çıkararak istikrarlı yürüyüşünü sürdürdü. Geçen yıl Mayıs ayında yayın hayatına başlayan ve aylık yayınlanan dergi, bugüne kadar sektirmeden okurlarına ulaştı.

8. Sayının kapak konusunu Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile yapılmış bir röportaj oluşturuyor. Derginin Yayın Koordinatörü Fatma Yavuz’a röportaj veren Hacısalihoğlu, Trabzon’un yakın gelecekteki ekonomik gelişmeleri hakkında açıklamalarda bulunuyor.

Trabzon’un gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olduğu halde Trabzonspor’da forma giyememiş olan Köksal Mesci’nin ilginç hikâyesi derginin bir başka önemli dosyası. Trabzon’un sembol haline gelen esnafından Yıldız Büfe-Adnan Çalık, şampiyon judocu Nurcan Yılmaz, ve şehrin önemli tarihi eserlerinden Kızlar Manastırı derginin bu ay yayınlanan sayısındaki diğer göze çarpan önemli dosyalar.

Dergide bu ay geçen sayılara göre daha fazla fotoğraf kullanılmış. Genel Yayın Yönetmeni Bülent Şirin, “Dergilerde fotoğrafın öneminin farkındayız. Geçtiğimiz sayılarda bunu biraz ihmal ettik. Ancak bu sayımızda daha fazla fotoğraf kullandık. Her geçen sayı eksiklerimizi tamamlayarak inşaallah makûl bir sürede okurlarımıza kendi alanında referans olabilecek bir yayın organı sunmayı hedefliyoruz. Hedefimize ulaşma konusunda okurlarımızın desteği çok önemli. Ne kadar çok destek alabilirsek, özlediğimiz ve hedeflediğimiz kaliteye o kadar çabuk ulaşırız” dedi.

Günün Diğer Haberleri