Yusuf Topçu: Küllerimizden doğacağız

Tuzla Trabzonsporlular Derneği, Başkan Yusuf Topçu'nun kurduğu yeni yönetimiyle beyaz bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

SPOR - TRABZONSPOR - 2018-02-01 23:12:37

Advert

2011 yılında Erkan Yavuz Atagün başkanlığında kurulan, 2016’daki olağan kongrede kurucu yöneticilerden Yusuf Topçu’nun başkanlığında yeni bir döneme başlayan, ancak uzun bir süredir sesi soluğu çıkmayan Tuzla Trabzonsporlular Derneği geçtiğimiz günlerde yeni bir yönetim kurulu oluşturarak iş başı yaptı.

Son günlerde hakkında “kapandı, kapanıyor” gibi söylentilerin iyice konuşulmaya başlandığı derneğin başkanlık görevini yine Yusuf Topçu üstlendi. Kendisini işyerinde ziyaret ederek konu hakkındaki görüşlerine başvurduğumuz Topçu özetle şu açıklamaları yaptı.

Kapatma gündeme geldi

“1,5 yıl önce 15 kişilik bir yönetim kuruluyla göreve geldik. Ancak sağlıklı ve uyumlu bir liste oluşturamamışız ki, bugüne kadar herhangi bir faaliyet gerçekleştiremedik. Derneğin kapanmasının gündeme geldiği doğrudur, bu da konuştuğumuz alternatiflerden biriydi. Fakat ben de dâhil olmak üzere arkadaşlarımızın gönlü buna razı olmadı. Derneğin evladımız gibi olduğunu anladık. Yeni yönetim kurulu için farklı görüşler ortaya çıktı. Sonunda taraflar benim başkanlığımda uzlaştılar. Biz de uyumlu ve etkili çalışabileceğimizi düşündüğümüz dokuz kişilik yeni bir listeyle beyaz bir sayfa açtık. İnşallah bundan sonra kolları sıvayacak ve bir Trabzonspor derneğinin yapması gereken vazifeleri yerine getirmeye çalışacağız. Tabir yerindeyse küllerimizden doğacağız. Tuzla ve civarında ciddi bir Trabzonspor potansiyeli var. Bu potansiyel iyi değerlendirilmelidir”

Şahsi beklentimiz asla olmadı

Yusuf Topçu, sözlerine şu ifadelerle son verdi. “Bizi bilen biliyor. Trabzonspor’dan en ufak bir beklentimiz olmadığı gibi asla koltuk ve makam sevdalısı olmadık. Dernek başkanlığını bizden çok daha iyi yapacak arkadaşlar mutlaka vardır, görevi onlara seve seve devretmeye ve kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu her zaman dile getirdik. Biz renklere sevdalıyız

Günün Diğer Haberleri