Çayeli Bakır'dan teknoloji bağımlılığı eğitimi

Çayeli Bakır’ın Madenli Belediyesi ve Yeşilay işbirliği ile düzenlediği ‘Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi’ gerçekleştirildi.

GÜNCEL - 2018-10-16 17:53:19

Advert

Kurulduğu günden bugüne çalışmalarını sosyal sorumluluk bilinciyle yürüten Çayeli Bakır’ın, Madenli Belediyesi ve Yeşilay işbirliği ile düzenlediği ‘Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi’ gerçekleştirildi. Teknoloji bağımlılığı ile ilgili farkındalık kazandırmayı amaçlayan eğitim, Madenli halkı tarafından ilgi gördü.

Türkiye’nin örnek yeraltı maden işletmelerinden Çayeli Bakır’ın Madenli Belediyesi ve Yeşilay iş birliği ile düzenlediği Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi, Hamit Bostancı Eğitim ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Madenli Beldesi kadınlarına ve Çayeli Bakır çalışanlarının eşlerine yönelik düzenlenen eğitim ilgi gördü.

Çayeli Bakır ve Yeşilay’ın hayatımızın önemli bir parçası haline gelen teknolojik aletlere olan bağımlılığa dikkat çekme amacıyla düzenlediği eğitimde “Teknoloji bağımlılığının zararları nelerdir?”, “Teknoloji bağımlılığından kendimi nasıl korurum?”, “Nasıl bağımlı olunur?”, “Bağımlılar neler yaşar?” gibi soruların cevapları verildi. Eğitimde, teknoloji bağımlılığının bedensel zararlara yol açtığı, kişinin duygu durumunu bozduğu ve psikolojik gelişimini yaraladığı gibi çarpıcı detaylara yer verildi.

Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, eğitim öncesinde yaptığı konuşmada, teknolojinin günlük hayatımızdaki önemi kadar zamanı kullanmanın önemli olduğuna dikkat çekerek teknolojik cihazların bilinçli kullanımının günümüzün en ihtiyaç duyulan konusu olduğunu belirtti. Ayrıca iş birliği için Çayeli Bakır ve Yeşilay’a teşekkür ederek eğitimin katılımcılar için faydalı olması dileğinde bulundu.

Günün Diğer Haberleri