TDF Gençlik Kolları’ndan gazetecilere anlamlı jest

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları, Gazeteciler Günü münasebetiyle İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzonlu gazetecilerin gününü kutladı.

SİVİL TOPLUM - 2018-10-24 01:13:28

Advert

TDF Gençlik Kolları’nın Fındıkzade’deki genel merkezindeki davete gazeteciler Abdullah Gözaydın, Bülent Şirin, Ömer Karakaş, Recep Kahveci, Sadullah Dervişoğlu ve Zeki Gökçe katıldı.

Gençlik Kolları’nın olağan toplantısında gündem maddeleri müzakere edildikten sonra medya mensupları oturma düzeninde protokol bölümüne alındılar. Gazetecilere üzerinde “Gazeteciler gününüz kutlu olsun” yazılı pasta ikram edildi.

İlk kez böyle bir jestle karşılaştıklarını söyleyerek Gençlik Kolları’na bu inceliklerinden dolayı teşekkür eden medya mensuplarının konuşmalarına gençlere tavsiyeler ve İstanbul’daki Trabzon camiasının medyaya aşırı kayıtsız kalmalarına dair şikayetleri damga vurdu.

Bu sitemlerin asıl muhataplarının gençler değil üst yönetimler olduğunu da özellikle vurgulayan medya mensupları, Trabzon’da çok sayıda medya organı olduğunu ve şehrin onları kaldırabildiğini, buna karşılık İstanbul’da kalabalık bir Trabzon nüfusu olmasına rağmen güçlü bir medya yapılanmasının bulunmamasını anlaşılması zor olarak tasvir ettiler.

Günün Diğer Haberleri