Triko Hırka İle Gardıroplar Zenginleşsin

HAYAT - 2018-11-29 12:12:53

Advert

Triko hırka kıyafetlerin belirlenmesinde adeta kurtarıcı bir parça olarak nitelendirilebilir. Özellikle Sonbahar ve Kış ayları için ve akşam serinliklerinde hırka alımı ön plandadır. Hırka ile kombinasyon kültürüne gelince büyük beden olarak tanımlanan oversize tipte olanlar çok daha spor görüntüye sahip olma açısından kullanılabilir olanlardır. Jean etekler olsun ya da bol kot pantolonlar olsun triko hırka ile rahatlıkla kombin edilir.

Triko Hırka Kullanım Şekilleri

Triko hırka kullanımlarında genelde salaş görüntü fazlasıyla tercih edilir. Ya da bazen bele takılan şık bir kemer ile son derece elegan bir hava yaratılarak gerek pantolon gerek etekle feminen bir havaya bürünebilinir.

Triko hırka kullanımı aynı zamanda elbiseler ile de büyük bir uyum içerisinde kullanılabilir. Genelde bu tür kombinlerde kullanılan bir kemer şıklığa artılık katar. Hırka kullanımı esnasında giyim tarzına göre şal, fular ya da takı kullanılarak da estetik bir dokunuş sağlanabilir. https://modaefsanesi.com/kadin/kadin-giyim/triko-modelleri sitesinden hırkalar dünyasında bir yolculuk yapabilir, mutlaka tarza uygun bir parça bularak gardırobunuzu zenginleştirebilirsiniz.

Günün Diğer Haberleri