Soylu'ya Beşikdüzü'nde salon dar geldi
Advert

Soylu'ya Beşikdüzü'nde salon dar geldi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün doğu ilçelerini gezdiği Trabzon'un bugün de batı ilçelerini ziyaret ediyor.

SİYASET - AK Parti - 2017-03-08 12:38:29

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Beşikdüzü ilçesinde konuştu. Bakan Soylu konuşmasını yapacağı salona sığmayınca vatandaşların ısrarıyla ilçe meydanındaki otobüsün üzerine çıktı. Beşikdüzü’nde adeta izdiham yaşandı.

Dün Akçaabat, Ortahisar, Arsin ve Yomra ilçelerindeki programlara katılan Bakan Soylu bugün batı ilçelerini geziyor. Bakan Soylu Beşikdüzü ilçesindeki konuşmasının ardından Vakfıkebir ve Çarşıbaşı'na geçecek.

TÜRKİYE’NİN ÖNÜNDE KİMSE DURAMAYACAK

Bakan Süleyman Soylu konuşmasında Türkiye’nin büyük bir ülke olmasının engellenmek istendiğini belirterek “Artık bunları geride bırakacağız. Türkiye’nin önünde kimse duramayacak. Patron millet olacak. Yarınlar aydın olacak.” dedi.

İMF’YE BORÇ KAPANDI, GEZİ ÇIKTI

Gezi olayları öncesinde Türkiye’nin tablosunun ortada olduğunu ifade eden Soylu “İMF’ye borcu kapattık. Sonra ne oldu? Bir taraftan Kanalistanbul’un temelini atıyorduk. Marmaray devam ediyordu. Orhangazi köprüsünden tutun da enerji santralleri devam ediyordu. Ülkemi beş tane ağaç yüzünden tarumar ettiler. İnsanlar ‘Bu karmaşıklık ne zaman bitecek?’ diye düşünüyordu.” diye konuştu.

MENDERES’E ATTIKLARI GİBİ İFTİRA ATTILAR

Menderes’e atılan iftiraların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da atıldığını kaydeden Soylu şöyle devam etti: “Bu memlekette millî iradeyi ortadan kaldırarak insanların üretiminin önüne geçmek istediler. Bu memlekete yatırım gelmesin istediler.”

ÖZERKLİK İLÂN EDİN DE GÖRELİM

HDP ve PKK’ya seslenen Bakan Soylu “7 Haziran’dan sonra özerklik ilân ettiniz. Hadi bugün de edin görelim. Onlar hükûmet kurulamayacak diye fırsat bildiler. ‘Artık bizim sözümüz geçecek’ sandılar. Şimdi bizim evlâtlarımız teröristlerin peşinde.” biçiminde konuştu.

PKK, FETÖ NE DİYORSA KILIÇDAROĞLU DA ONU DİYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştiren Soylu “Murat Karayılan Kandil’den ne diyorsa bugün Kemal Kılıçdaroğlu aynısını söylüyor. FETÖ Pensilvanya’dan ne söylüyorsa Kılıçdaroğlu aynısını söylüyor. Türkiye’nin uluslararası arenada hasımları ne söylüyorsa Kılıçdaroğlu aynısını söylüyor.” ifadelerine yer verdi.

REFİK KURUKIZ DA ORADAYDI

Bakan Soylu'nun ziyaretine Beşikdüzü'nde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Soylu'nun konuştuğu alana MHP'lilerin de geldiği görüldü. Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da bozkurt işaretiyle desteğini gösterdi

DİĞER HABERLER