Refik Kurukız'ın mağaza açılışına büyük ilgi
Advert

Refik Kurukız'ın mağaza açılışına büyük ilgi

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız Beşikdüzü’nde Karadeniz'in en büyük mobilya mağazasını hizmete açtı.

YEREL - 2017-04-10 11:23:55

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kendini yeniden dizayn eden Kurukız Ticaret’e ait Karadeniz’in en büyük mobilya mağazası Bellona düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Eski MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, kaymakamlar, belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, davetliler ve kalabalık halk topluluğu katıldı. Açılış konuşmasını Kurukız Mobilya sahibi ve Şalpazarı Belediye Başkanı olan Refik Kurukız yaptı. Kurukız konuşmasında, “Kurukız Ticaret babadan oğula geçerek 1970’lerden bugünlere geldi. İnşallah daha güzel, daha mutlu gelecek günlere hep beraber sizlerle yatırımlar yaparak, istihdamlar oluşturarak halkımıza yararlı bir şekilde devam eder diyorum. Çok sevdiğim Beşikdüzü’nde 4 bin metrekarelik bir mağazayı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah Beşikdüzü’müze, Trabzon’umuza, ülkemize hayırlara vesile olur.” dedi.

Bellona’nın Pazarlama Müdürü Bilal Uyanık, Bellona Mobilya’nın bugün Türkiye genelinde 591. mağazasını Beşikdüzü ilçesinde açtıklarını söyledi.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu da konuşmasında, “Bugün açılışını yapacak olduğumuz Bellona Mağazamızın ilçemize, Trabzon’umuza ve bölgeye hayırlı hizmetler yapmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Refik kardeşimi tebrik ediyorum.” dedi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise yaptığı kısa konuşmada, “Böyle güzel bir günde istihdama katkı sağlayan bir açılışta sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bütün amacımız şehrimizin, ülkemizin ekonomisinin gelişmesidir.” diye konuştu.

Ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Bu mağazayı Beşikdüzü’ne kazandıran Refik Kurukız ve kardeşini de kutluyoruz. İlçemize, bölgemize, Trabzon’umuza, Giresun’umuza hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. Son olarak kürsüye gelen Trabzon Milletvekili Salih Cora da bu güzel mağazanın Beşikdüzü’ne kazandırılmasında gayretleri olan insanları kutlayarak, hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu. Açılış, başta Milletvekili Salih Cora ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere protokol tarafından birlikte gerçekleştirildi.

Kaynak: Günebakış)

DİĞER HABERLER