Köseoğlu iddiayı kazandı
Advert

Köseoğlu iddiayı kazandı

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Eski CHP Trabzon İl Başkanı Cafer Hazaroğlu ile referandum sonucuna ilişkin girdiği iddiayı kazandı.

SİYASET - AK Parti - 2017-04-20 11:42:06

Köseoğlu referandum öncesi hastalanan CHP Trabzon Eski il Başkanı Cafer Hazaroğlu’nu telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini iletti. Telefonla bir süre sohbet eden Köseoğlu ile Hazaroğlu, konu referanduma gelince sonuç üzerine iddiaya girdiler. Referandum sonucu ‘Evet’ çıkarsa Eski İl Başkanı Hazaroğlu, Milletvekili Köseoğlu’na ünlü bir marka başörtüsü, ‘Hayır’ çıkması durumunda ise Milletvekili Köseoğlu, CHP’li eski başkana ünlü bir markadan kıravat alınması üzerine söz verildi. Referandum sonucunun ‘Evet’ çıkması üzerine AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, CHP’li eski başkandan ünlü bir marka başörtüsü kazanmış oldu. Hazaroğlu’nun başörtüsünü Köseoğlu’na gönderip göndermediği ise henüz öğrenilemedi.

Öte yandan Milletvekili Köseoğlu bir iddiaya da günebakış ve 61medya’nın yazarlarından deneyimli gazeteci Enis Yıldırım’la girdi. Yıldırım’ın, “Trabzon’da ‘Evet’ oyları yüzde 70’in altında kalır” sözüne Köseoğlu, “Yüzde 80’in altına düşmeyiz” cevabını verdi. Bu iddiayı kazanan Ankara’da en lüks lokantalardan birinde yemek yiyecekti. Kaybeden bu kez de Milletvekili Köseoğlu oldu. Köseoğlu’nun yakın zamanda Yıldırım’a yemeğini ısmarlayacağı öğrenildi.

DİĞER HABERLER