Akçay'dan tarihi cevap
Advert

Akçay'dan tarihi cevap

Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR - 2017-04-24 16:07:00

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Erol Bedir, ilk olarak teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasından bahsetti. Başkan Bedir, "Sergen Yalçın ile iyi bir uyum yakaladık. Aldığımız başarılı sonuçlarla ülke gündemine oturduk. Fakat daha sonra peş peşe aldığımız iki mağlubiyetten sonra moral bozukluğu oldu. Osmanlıspor maçından sonra kendisiyle konuştuk. Kendisi Osmanlıspor maçından sonra puan barajı koydu. Bu puan barajı Gençlerbirliği ve Alanyaspor maçından 4 veya 6 puan çıkarmaktı. Gençlerbirliği maçını kaybedince kendisi bu kararı aldı. Fazla ısrar etmedik. Cumartesi günü Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Cumartesi gecesi toplantı gerçekleştirdik. Yapılan toplantının ardından Mesut Bakkal ile anlaştık" dedi.

''Mesut Bakkal'ın başarılı olacağına inanıyorum'

Radyospor yayında Salim Manav'a konuşan Bedir, Mesut Bakkal'ı tercih etmesini ise, "Teknik adam listemizde 6 aday vardı. Bazı adaylarda pürüzler çıktı. Yönetim kurulu, şehir ve şehri yönetenlerle Mesut Bakkal'da karar kıldık. Başarılı olacağına inanıyorum, bu yüzden tercih ettik" sözleriyle açıkladı.

 'Endüstriyel futbol takımı çalıştırmam'

Osmanlıspor Eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'a teklif sunduklarını belirten Erol Bedir, "Mustafa Reşit Akçay listemizde vardı. Başkan yardımcılarım teklif sundular ve görüşme oldu. Mustafa Reşit Akçay arkadaşlarımıza, endüstriyel futbol takımı çalıştırmak istemediğini artık altyapılarda görev alacağını iletti. Bizde bu kararına saygı duyduk" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ajans Spor

DİĞER HABERLER