Şalpazarı'na MYO müjdesi
Advert

Şalpazarı'na MYO müjdesi

Belediye Başkanı Kurukız, Şalpazarı’na meslek yüksekokulu açılabilmesi için KTÜ Senatosundan onay çıktığını müjdeledi.

YEREL - 2017-05-27 15:04:04

Trabzon’un Şalpazarı ilçesinin en büyük hayali gerçek oluyor. Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı’na meslek yüksekokulu açılabilmesi için KTÜ Senatosundan onay çıktığını müjdeledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun referandum döneminde Şalpazarı’nda yaptığı miting sırasında Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız konuyu gündeme getirmiş ve Bakan Süleyman Soylu’dan yardım istemişti.

Bakan Soylu’da ilçenin en büyük hayali olan meslek yüksekokulu için gerekeni yapacağını söylemişti. Mitingde otobüsün üstünde başlayan süreçte önemli bir mesafe alındı.Karar KTÜ Senatosundan onaylandı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, “Çok mutluyuz. İlçe halkımıza söz vermiştik. Halkımızın da üniversite konusunda büyük bir beklentisi vardı. Bizlere büyük destek veren ve yardımcı olan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Milletvekilimiz Sayın Salih Cora’ya, KTÜ Rektörümüz Sayın Süleyman Baykal’a ve tüm öğretim üyelerine ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Meslek Yüksekokulu Şalpazarı’na hayırlı uğurlu olsun” dedi.

61 Medya / Hasan BAHADIR

DİĞER HABERLER