Cora Şalpazarı’na müjde verdi
Advert

Cora Şalpazarı’na müjde verdi

AK PARTİ Trabzon Milletvekili Salih Cora dün gittiği Şalpazarı’nda yeni bir müjde ilan etti. Cora, Şıhkıranı-Erikbeli-Kadırga yolunun Yeşil Yol kapsamına alınıp yapılacağını müjdeledi.

YEREL - 2017-06-19 13:03:51

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Şalpazarı'nda incelemelerde bulundu. Cora, ziyarette hem vatandaşların sorunlarını dinledi hem de önem önemli müjdeler verdi. Milletvekili Salih Cora'yı ilçeye gelişinde İlçe Kaymakamı Murat Beşikci, Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara'nın yanı sıra kalabalık bir halk topluluğu karşıladı.

Ziyarette Milletvekili Cora, Şıhkıranı-Erikbeli-Kadırga yolunun ‘Yeşil Yol’ kapsamına alınıp yapılacağını müjdeledi. Cora, “Sayın İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu, Sayın Kalkınma Bakanı’mız Lütfi Elvan ile görüşerek Şıhkıranı-Erikbeli-Kadırga yolunun Yeşil Yol kapsamında yapılmasını istemişti. Kalkınma Bakanı’mız Lütfi Elvan bu konu ile ilgili geçen gün müjdeyi verdi ve Şıhkıranı-Erikbeli-Kadırga yolunun Yeşil Yol kapsamında yapılacağını müjdeledi. Ben de burada sizlere açıklıyorum: Şıhkıranı-Kadırga yayla yolu tıpkı Tonya yolu gibi 8 metre genişliğinde yüksek kalitede betonlanacak. Şalpazarı ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

ŞALPAZARI'NIN HAYALLERİ GERÇEKLEŞECEK

Milletvekili Cora, önümüzdeki süreçte Şalpazarı'nda hem temel atma hem de açılışlara devam edeceklerini dile getirerek "İçişleri Bakanı’mız Süleyman Soylu'nun Şalpazarı ilçemize çok güzel yatırımları olacaktır. Özellik hükûmet konağı yatırım programına alındı. Belediye yeni hizmet binası yapımı takip edildi ve İller Bankasından kredisi çıkarıldı ve inşaatına başlanıldı. Şalpazarı Ağasar Deresi'nin 6 milyon TL'nin üzerinde ıslah projesi ihale edilerek yer teslimi yapıldı. Öğretmenevi olarak planladığımız eski Telekom binasının kamu kurumlarındaki yazışmaları devam ediyor. İnşallah orayı da Millî Eğitim Bakanlığına tahsisi gerçekleşecektir. Yine Üsküdar Belediye Başkanı’mızın çok ciddi katkılarıyla beraber bir gençlik merkezi inşaatı son hızıyla devam ediyor. Ayrıca burada Şalpazarı ilçemizin büyük hayallerinden birisi olan yüksekokul için büyük bir adım atıldı. Üniversite Senatosu’nda Şalpazarı Meslek Yüksekokulunun kararı çıktı. İnşallah çok kısa sürede, bizler YÖK'ten yazışmalarını takip ediyoruz. Şalpazarı'na meslek yüksekokulu inşallah kurulacak.  Bu, şunu gösteriyor: Şalpazarı ilçemiz uzun yıllar istediği hizmetleri tam olarak alamadı. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak çok güzel hizmetleri çok kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Günebakış

DİĞER HABERLER