Usta Hacıosmanoğlu'nu aratmamıştır!
Advert

Usta Hacıosmanoğlu'nu aratmamıştır!

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'ya ağır ifadelerle yüklenen bir açıklama yayınladı. Hatayoğlu açıklamasında "Usta Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı yerden ihanete devam etmiştir" dedi.

SPOR - TRABZONSPOR - 2017-10-17 15:35:20

Alaattin Hatayoğlu'nun basın açıklamasının tam metni şöyle:

"Muharrem Usta ve yönetimi yapması gerekenleri yapmayarak, yapmaması gerekenleri yaparak Trabzonspor'u bu duruma düşürmüştür.. Trabzonspor'un bugünkü içler acısı durumunun tek sorumlusu Muharrem Usta ve yönetimidir. Göreve geldiklerinde “Sorun hoca değil, Sadi Tekelioğlu ile devam et, kulübün iç yapısını düzelt. Trabzonspor'un etrafında ve içinde yuvalanmış menfaat çetesinden bu kulübü kurtar” dedik. Bu anlamda her türlü bedeli ödemeye hazır bir şekilde yanında olacağımızı kendisine söylememize rağmen tam tersini yaparak kulübü iş bilmez menfaatvari kişilerle yönetmiştir..

İbrahim Hacıosmaoğlu'ndan görevi aldığında, Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı yerden devam etmiştir.. Saçma sapan transferler, teknik direktör tercihleri ile kulübü, iş bilmez kulüp idarecileri ve yöneticileri ile Trabzonspor'u futbolcu enkazına, ekonomik iflasa doğru götürmüştür.. Göreve gelen Usta giden Hacıosmanoğlu'nu aratmamıştır.. Muharrem Usta Hacıosmanoğlu'nun bıraktığı yerden kulübe büyük ihanetler yapmıştır..

Bu eser Muharrem Usta'nındır

Yaşı geçmiş 31 -37 yaş aralığında futbolcu transferlerine Trabzonspor'u iflasa götürmek pahasına büyük paralar harcanmış ve Koskoca Trabzonspor kulüp çalışanı personelin maaşını ödeyemez duruma gelmiştir..Bu eser Muharrem Usta’nındır..

Büyük Trabzonspor camiası küçük insanlar tarafından yönetiliyor, camianın en büyük sorunu budur.. Küçük beyinli insanlardan bu camia acilen kurtulmalıdır..."

DİĞER HABERLER