Soysal Algan yeniden başkan
Advert

Soysal Algan yeniden başkan

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği'nin 38. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Soysal Algan yeniden başkan seçildi.

SİVİL TOPLUM - 2017-11-26 00:51:08

Haberin galerisi için tıklayın!

Trabzon Liselerinden Yetişenler Derneği’nin 38. Olağan Kongresi, derneğin öğrenci yurdu olarak da kullanılan ve “Fındıkzade Trabzon Öğrenci Yurdu” adıyla bilinen merkezinde yapıldı. Kongrede mevcut başkan Soysal Algan ve listesi katılanların oy birliğiyle üç yıllığına tekrar göreve getirildi.

Kongre, divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı ve divan başkanlığına Hayrettin Nuhoğlu seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başkan Soysal Algan mikrofona davet edildi. Soysal Algan’ın konuşmasında ağırlığı kurum olarak inşa ettikleri Trabzon Kız Öğrenci Yurdu teşkil etti. Algan, yurdun inşaatını bitirdiklerini ama bir takım bürokratik engeller dolayısıyla faaliyete geçiremediklerini açıkladı. Tecrübeli başkan, söz konusu bürokratik engellerin dernek üyesi arkadaşlarının yardımıyla aşılabileceğini söyledi ve kendilerinden destek istedi.

Faaliyet raporu, mali bütçe, denetleme kurul raporu ve 2018 tahmini bütçenin okunup oylanması sonrası gündemin seçim maddesine geçildi. Başkan adayı olarak teklif edilen Soysal Algan ve tek listeden başka aday çıkmayınca oylama yapıldı ve Soysal Algan ve yeni liste oy birliğiyle üç yıllık süre için yeniden göreve getirildi. Kongre, Başkan Soysal Algan’ın teşekkür konuşmasıyla sona erdi.

TLYD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

-Soysal Algan (Başkan)

-Resul Atılgan

-Ali İsmailoğlu

-Adem Kılıç

-Ahmet Kamiloğlu

-Ali Kolay

-Metin Yücesan

-Yakup Hamzaçebi

-Ali Kemal Uzlu

-Okan Gözaçan

-Şükrü Demirci

-Sezgin Çınar

-Sait Kofoğlu

-Ömer Olcay

-Muzaffer Melih Konak

Yedek üyeler:

-Ali Erusta

-Uğur Güzel

-Cengiz Özkan

-Dursun Turhan

-Savaş Çamur

DİĞER HABERLER