TDF Gençliğinden Trabzon’a Yardım Eli
Advert

TDF Gençliğinden Trabzon’a Yardım Eli

TDF Gençlik Kolları, geleneksel hale getirdiği okul yardımı projesini bu yıl Trabzon'da gerçekleştirdi.

SİVİL TOPLUM - 2017-12-03 20:00:43

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları, geleneksel olarak düzenlediği okul yardımı programını Gençlik Kolları’nın 10. kuruluş yılı nedeniyle bu sene Trabzonlu şehit Eren Bülbül temasıyla Trabzon’un Araklı ilçesi Taşgeçit mahallesindeki köy okuluna düzenledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile ortaklaşa düzenlenen programa Gençlik Meclisi Başkanı Ayhan Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul’dan Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç, Genel sekreter İsmail Kızıldağ, Genel sekreter yardımcısı Hasan Hüseyin Altuntaş, Başkan yardımcıları Fatih Kurumahmut, Bayram Uzunoğlu, Büşra Dur, Osman Osmanoğlu, Adem Altuntaş, Yönetim kurulu üyeleri Şeyma Dur, Ayşegül Özgenç ve TDF Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilek Bulut katıldı. Kırtasiye malzemesi yardımının yapıldığı organizasyonda ikinci kısım olan kıyafetlerin bu ay içerisinde ulaşacağı, fiziki yardım için de fizibilite çalışmasının yapıldığı öğrenildi. Yardımın ardından şehit Eren Bülbül’ün evine ziyarette bulunuldu.

Gençlik kolları adına açıklama yapan başkan Abdülkadir Meriç,  “Her sene yapmaktan gurur duyduğumuz, en güzel duygularla yürüttüğümüz okul yardımı programını memleketimiz Trabzon’a yapmaktan ayrı bir haz aldık. Şehit kardeşimiz Eren Bülbül’ün vefatı bizi derinden yaraladı. Biz Eren’lerin okuyup memleketine hizmet eden vatansever bireyler olmasını istiyoruz. Bu vesileyle hem de 10. kuruluş yılımız olması münasebetiyle Trabzonumuza yardım yapmayı planladık. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ile yürüttüğümüz programımızda ilk etap olarak kırtasiye malzemelerini dağıttık. İkinci etap olarak kıyafet yardımı yapılacak ve bu ay içerisinde gerçekleşecek. Son olarak ise fiziki iyileştirilme yapılacak.

Eren unutulmadı

Bugün yapılan programın en büyük, en güzel hareketi şehidimiz Eren Bülbül’ün evini ziyaret oldu. Annesiyle konuşmak, elini öpmek, abisiyle birlikte yardım paketlerini dağıtmak, mezarının başında dua etmek bizler için çok güzeldi. Çok mutlu olduk, gurur duyduk. Öğrenci kardeşlerimizin yüzündeki gülümseme ise tüm emeklerimizin karşılığıydı. Memleketimize hizmet etmeye, elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Desteklerinden ötürü TBB Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, TBB Genel sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya’ya, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’e, TBB meclis üyesi Muzaffer Bayraktar’a, Şafak Okulları yönetim kurulu başkanı İsmail Şatıroğlu’na, LC Waikiki mağazalarına teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER