Maçka Dernekler Federasyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi
Advert

Maçka Dernekler Federasyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Maçka Dernekler Federasyonu asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri, 2. Olağan Genel Kurul sonrası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aydemir’in organize ettiği yemekli toplantıda bir araya geldi.

SİVİL TOPLUM - 2018-01-07 14:19:10

Mazeret beyan edenler dışında üyelerin yüksek katılımıyla gerçekleşen toplantıda ağırlıklı olarak oluşturulması planlanan İstişare Kurulu konusu hakkında fikir alışverişi yapıldı. Katılan üyelerin tek tek kısaca kendilerini tanıtmalarından sonra söz konusu kurulun oluşturulma amacının, Maçka’nın federasyon yönetim kurulunda olmadıkları halde saygın ve değerli insanlarına ulaşmak ve onların tecrübe ve olumlu katkılarından istifade etmek olduğu vurgulanırken, icra değil danışma makamı fonksiyonu üstleneceğinin altı çizildi.

Federasyon’un kendine ait bir mekâna kavuşturulması gerekliliği gündemin bir diğer maddesini oluşturdu. Bu konuda kısa zamanda kiralık, orta ve uzun vadede de kendi mülkünü edinme imkânları değerlendirilerek önümüzdeki günlerde gerekli girişimlerin başlatılacağı müzakere edildi.

Yönetim Kurulu görev dağılımı konusu bir sonraki toplantıya bırakıldı. Toplantılara davet şekil ve zamanı ayrıntısının da konuşulup karara bağlanmasının ardından bir sonraki toplantının –mekanı daha sonra bildirilmek üzere- 13 Ocak’ta yapılmasında görüş birliğine varıldı ve toplantı sona erdi.

DİĞER HABERLER