Çekmeköy Trabzonlular Derneği basınla buluştu
Advert

Çekmeköy Trabzonlular Derneği basınla buluştu

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu, dernek merkezinde yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

SİVİL TOPLUM - 2018-10-27 13:23:28

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu, dernek merkezinde yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya dernek başkan ve yöneticilerinin yanı sıra farklı yörelerden misafirler de katıldı.

Kahvaltının ardından tanışma faslına geçildi. Davetliler sırayla kısaca kendilerini tanıtırken, bazı davetliler konuşmalarında sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptılar ve STK’ların günümüzde hak ettikleri yerde olmadığını, STK’ların önem ve etkilerinin sıradan vatandaşa gerektiği şekilde anlatıldığı takdirde çok daha faydalı ve etkili olacaklarına vurgu yaptılar.

Çekmeköy Trabzonlular Derneği Başkanı Mimar Hasan Keleş de toplantı sonrası sohbetimizde; özetle şunları söyledi. “Derneğimiz kısa geçmişine rağmen Çekmeköy’ün en seçkin ve muteber derneklerinden biri haline gelmiştir. Biz yönetim kurulu olarak kurulduktan sonra Çekmeköy’ün 21 mahallesinin tamamına giderek toplantılar düzenledik ve oradaki hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık. Halen 400’den fazla üyemiz var ve üye sayımız giderek artıyor. Önümüzdeki dönemlerde Çekmeköy’de sosyal sorumluluk çerçevesinde önemli etkinlikler düzenleyeceğiz.

Halihazırda çok sayıda kurumla anlaşmalar yaptık, üyelerimiz o kurumların hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabiliyorlar. Bu kurumların da sayısını artıracağız. Yönetim Kurulumuz gerek iş hayatında gerekse sivil toplum faaliyetlerinde tecrübeli ve başarılı isimlerden oluşmaktadır. Derneğimizin kapısı bütün Trabzonlulara açıktır.”

DİĞER HABERLER