Esenler'de Onur Ayar'ın kahvaltısına yoğun ilgi
Advert

Esenler'de Onur Ayar'ın kahvaltısına yoğun ilgi

Esenler Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Aday Adayı Onur Ayar Trabzonlu hemşerilerine kahvaltı verdi.

SİYASET - 2018-12-16 14:42:54

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yapan Esenler’in sevilen isimlerinden Onur Ayar, Esenlerli hemşerileri ile Dörtyol'daki Estanbul cafe'de kahvaltı'da bir araya geldi.

İlginin yüksek olduğu kahvaltıya Esenler MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz da ekibi ile katıldı.

Burada bir konuşma yapan Yılmaz, “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak birlik ve beraberlik İçinde ülkemizin geleceğini teminat altına almalıyız” dedi. Suat Yılmaz “Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Cumhur İttifakı yapmamızın tek sebebi, ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara omuz omuza mücadele verebilmektir” şeklinde konuştu.

Onur Ayar ise “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin temel taşıdır” diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti. “Her Türk evladı MHP'ye destek vermesi gerekmektedir.  Esenler'de MHP'den Meclis Aday Adaylığı Başvurusu yaptıktan sonra Trabzonlu Hemşerilerimden müthiş bir destek gördüm. Bu da beni ziyadesiyle memnun etti.  Görüyoruz ki bugün buraya gelen vatandaşlarımız bizlere inandı. Biz de seçilirsek kendilerine hizmet için elimizden gelen her şeyi yapacağız

Haber: Ömer Karakaş

DİĞER HABERLER