Trabzonspor Ankara'da tel tel döküldü

Trabzonspor Ankara'da karşılaştığı Gençlerbirliği'ne kötü bir oyun sonunda 3-1 yenildi.

Trabzonspor Ankara'da tel tel döküldü
Trabzonspor Ankara'da tel tel döküldü Admin
Advert

İbrahim Üzülmez'i takımın başına getirdikten sonra müthiş bir performans sergileyen Gençlerbirliği, Trabzonspor''u da mağlup etmeyi başardı. Ankara ekibi, 29. haftanın son maçında Trabzonspor'u 3-1'lik skorla eli boş gönderdi.

Ev sahibvi takım maça hızlı başladı.Henüz 2. dakikada kazandığı korner vuruşundan aradığı golü bulan ev sahibi takım Politevich'in kafasıyla öne geçti. Trabzonspor, bu dakikaldan sonra topa daha çok sahip olmuş gibi gözükse de Gençlerbirliği topu daha verimli kullanarak Stancu ile 27. dakikada farkı ikiye çıkardı.

İkinci yarıda da iyi oyununu sürdüren Gençlerbirliği, 59. dakikada Aykut'un Landel'i yere indirmesiyle penaltı kazandı. Vuruşu golle sonuçlandıran İrfan Can Kahveci maçın skorunu 3-0 yaptı. 65. dakikada Muhammet Demir dört kişilik defansın arasından güzel bir vuruşla skoru 3-1'e getiren golü atsa da bu gol Trabzonspor'a yetmedi ve Gençlerbirliği maçı 3-1 galip bitirdi.

Bu sonuçla puanını 38'e yükselten Gençlerbirliği, 9. sıraya yükselirken, 37 puanda kalan Trabzonspor 11. sıraya indi.

Gençlerbirliği: 3 - Trabzonspor: 1

Stat: Ankara 19 Mayıs
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu

Gençlerbirliği: Ferhat Kaplan, Hakan Aslantaş, Palitsevich, Ferhat Görgülü, Uğur Çiftçi, Doğa Kaya (Dk. 82 Dimitriadis), Landel, Campos, İrfan Can Kahveci (Dk. 71 Hleb), Stancu, El Kabir (Dk. 85 Serdar Gürler)

Trabzonspor: Alvarado, Cavanda (Dk. 67 Muhammet Beşir), Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Güray Vural, Okay Yokuşlu, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Marin (Dk. 46 Melih Kabasakal), Erkan Zengin (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Muhammet Demir

Goller: Dk. 2 Palitsevich, Dk. 27 Stancu, Dk. 59 İrfan Can Kahveci (Penaltıdan) (Gençlerbirliği), Dk. 65 Muhammet Demir (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 61 Landel, Dk. 72 Campos (Gençlerbirliği), Dk. 24 Mehmet Ekici, Dk. 45+3 Mustafa Yumlu, Dk. 58 Aykut Demir, Dk. 61 Yusuf Erdoğan, Dk. 62 Okay Yokuşlu (Trabzonspor)

Trabzonspor Gençlerbirliği Maç Sonucu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg