Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İstifa Etti

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya istifasını sundu. Zeki Öztürk’ün istifasına yol açan süreç Ankara' da yaşandı.

Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İstifa Etti
Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı İstifa Etti Admin
Advert

Bordo Mavililerde Gençlerbirliği mağlubiyetinin şokundan sonra yönetimde de istifa depremi yaşandı.

Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Başkent’te yapılacak ziyaretler için Akçaabatlı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak’tan randevu aldı. Öztürk, ziyaret için 5 kişilik bir heyetin oluşmasının uygun olacağını düşündü. Heyetin kimlerden meydana geleceği hakkında ise yönetimde bir görüş birliğine varılamadı.

Konu hakkında bilgilendirilen Başkan Muharrem Usta'nın, “Çok da önemli değil. İptal edin. Zaten isim sponsorluğu için gelecek Arap işadamlarıyla görüşmem var” demesi Öztürk için bardağı taşıran son damla oldu. Heyeti bir araya getiremediğinden dolayı Çolak’a karşı zor duruma düşen Öztürk doğrudan Bakan Süleyman Soylu’ya giderek, “Benim için Trabzonspor defteri kapanmıştır” sözleriyle istifasını sundu.

Bu olaydan sonra Soylu’nun Öztürk’ü kararından vazgeçirmek için bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak ediliyor. Salih Zeki Çolak'la görüşme konusunda mazeret bildiren Muharrem Usta’nın ise aynı gün Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Erkan İbiş’i ziyaret etmesi akıllara soru işaretleri gelmesine sebep oldu.

Trabzonspor İstifa
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg