Fener Maçına 635 Takviye Polis Geliyor

SÜPER Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe maçı için olağanüstü tedbirler alınacak

Fener Maçına 635 Takviye Polis Geliyor
Fener Maçına 635 Takviye Polis Geliyor Ömür İnce
Advert

SÜPER Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor- Fenerbahçe maçı için olağanüstü tedbirler alınacak. Maçın oynanacağı gün, 8 çevre ilden 635 takviye polisin Trabzon'a gönderilmesi kararlaştırıldı. Trabzonspor - Fenerbahçe arasında oynanacak olan maçta yaklaşık bin 500 güvenlik görevlisinin görev yapacağı öğrenildi.
KAFİLEYE ÖZEL EKİP KORUYACAK
Emniyet Genel Müdürlüğü, Süper Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçı için alarma geçti. 8 ilden Trabzon'da günü birlik 635 polisin gönderilmesine karar veren Emniyet Genel Müdürlüğü, Fenerbahçe kafilesinin korumasına yönelik de özel tedbir alınması için Trabzon'a talimat verdiği öğrenildi. Bugün Trabzon'a gelecek olan kafilenin havalimanından konaklayacağı otele geçişi sırasında güzergâhta da yol tedbirlerinin alınacağı belirtildi.
İKİ ARAMA NOKTASI OLACAK
Trabzon'da pazar günü oynanacak olan maç öncesinde taraftarlar iki arama noktasından geçirilerek stada alınacak. Protokol tribünün bulunduğu alana ise Fenerbahçe kafilesinin stada gelişi sırasında kimse alınmayacak. Güvenlik kameraları dışında hareketli olarak 7 polis kamerasıyla tribünler kontrol altında tutulacak. Çıkabilecek muhtemel olayların önüne geçmek için ise tribünlere polis yerleştirileceği öğrenildi.
DÜĞÜN OTEL DEĞİŞTİRDİ
Fenerbahçe Yönetimi, Trabzon maçı öncesinde takımın konaklayacağı oteli değiştirme kararı aldı. Yönetim, kafilenin Rize'de konaklayacağı otelde Cumartesi akşamı düğün olduğu ve futbolcuların uyku sorunu yaşayabileceğini gerekçesiyle otel yerini değiştirme kararı aldı. Kafilenin Trabzon Havalimanı'na 5 dakika mesafede bir otelde konaklayacağı öğrenildi.
Günebakış - Enis YILDIRIM

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg