Salih Cora'nın Yoğun Programı

AK Parti Trabzon Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora'nın Trabzon programı çok yoğun geçti.

Salih Cora'nın Yoğun Programı
Salih Cora'nın Yoğun Programı Admin
Advert

Önce Şalpazarı 25. Acısu Hıdırellez etkinliğine katılan Cora burada vatandaşlara yönelik bir konuşma yaparak, "Bu gelenekleri gelecek nesillere aktarmak için bir aradayız. Bu sefer burada her zamankinden daha fazla bir heyecan, coşku, birlik ve beraberlik görüyorum . Acısu doğal maden suyu adeta şifa kaynağıdır. Burası yeşilin her tonuyla ayrı bir güzelliğe sahiptir. Yukarıda Sis Dağı'nın turizm alanı ilan edilmesiyle beraber önemli bir cazibe merkezi haline gelmiştir. Şıhkıranı yolunun yeşil yol kapsamında yapılması, Gökçeköy Alaca'da gölet projesinin yatırım programına alınması, dere ıslah projelerimizin önümüzdeki günlerde ihale edilecek olması kısa sürede girişimlerimiz sonucunda gerçekleşmiştir. Ama Şalpazarı için daha da önemlisi Yüksekokulu bu yöreye kazandırmaktır. İkinci üniversite ile inşallah bu hayali de gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi tebrik ederim." dedi.

Progamına Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği'nin açılışı ile devam eden Cora, "Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği'nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Trabzonspor'un bu zor günleri kısa sürede atlatacağına yürekten inanıyorum. Onun için tek yürek tek ses olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Salih Cora, Trabzon programını AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları'nın düzenlediği teşkilat eğitim toplantısı ile sürdürdü. Düzköy Haçka Yaylası'nda gençlerle bir araya gelen Cora burada gençlere siyaset gündemi ile alakalı olarak bir konuşma yaptı. AK Parti geleneğinin siyasette gençlere büyük bir fırsat sunduğunu belirten Cora, "Siyasette gençlerimizin de söz hakkı var. Bu söz hakkının en çok kullanıldığı siyasi partinin AK Parti olmasından dolayı bizler büyük bir gurur duyuyoruz. İlerleyen dönemlerde inşallah daha fazla gencimizin ülke siyasetinde söz sahibi olacaklarını göreceğiz. Yeterki gençlerimiz kendilerini siyasete hazırlasınlar. " şeklinde konuştu.

Kaynak: MedyaTrabzon

 

Trabzon Ak Parti Salih Cora Şalpazarı Sis Dağı Şıhkıranı Alaca Vakfıkebir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg