Trabzonspor Antalya'ya gençlerle gitti

Spor Toto Süper Ligin 33. haftasının açılış maçında deplasmanda Antalyaspor'la karşılaşacak olan Trabzonspor genç ağırlıklı bir kadroyla Antalya'ya gitti.

Trabzonspor Antalya'ya gençlerle gitti
Trabzonspor Antalya'ya gençlerle gitti Admin
Advert

Bordo mavililerde kart cezalısı Aykut, sakatlığı bulunan Ramazan, Akakpo, Musa, Douglas ve Muhammet Demir ile kadro dışı oyuncular Özer, Sefa, Fatih ve Marin kafilede yer almadı. Ayrıca sezon sonuna kadar izin verilen Onur ve Bosingwa ile Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın kadroda tercih etmediği Cavanda ve Erkan da Antalya'ya götürülmedi. Vize işlemleri için Ankara'ya giden Yusuf Erdoğan, Güray ve Okay'ın ise kafileye Antalya'da dahil olacağı belirtildi.

Yarın deplasmanda Antalyaspor’a konuk olacak olan Trabzonspor, genç ağırlıklı kadrosuyla Antalyaspor’u da yenerek taraftarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Bu sezon deplasmanda oynadığı 16 maçtan sadece 4 galibiyet çıkarabilen Bordo Mavili ekip, Antalya deplasmanında bu şanssızlığına son vermeyi amaçlıyor. Yarın Antalya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak.

Maçı Hakan Ceylan yönetecek

Öte yandan Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. Buna göre Antalyaspor ile Trabzonspor'un oynayacağı müsabakayı Hakan Ceylan yönetecek. Serkan Gençerler ve Gökmen Baltacı’nın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Levent Balcı olacak. Hasbi Dede ve Ferhan Kestanlıoğlu da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Trabzonspor Antalya Gençler Eksikler Maç Saat Kaçta
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg