Erkan Ocaklı doğum gününde türküleriyle anıldı

İstanbul Üniversitesi Trabzonsporlular Kulübü’nün organize ettiği Erkan Ocaklı’yı anma programı Zeytinburnu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Erkan Ocaklı doğum gününde türküleriyle anıldı
Erkan Ocaklı doğum gününde türküleriyle anıldı Admin
Advert
Haberin galerisi için tıklayın!

Karadeniz’in unutulmaz sanatçısı Erkan Ocaklı’nın doğum günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte merhumun sanatçı dostları birbiri ardına sahne alarak kendisiyle ilgili anılarını yad ettiler, duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

İlayda Üçüncü’nün sunduğu program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başladı. Ardından Erkan Ocaklı’nın kızı Büşra Ocaklı’nın babasına yazdığı mektubu okuması salonda duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Anma gecesine aralarında Prof. Dr. Miktad Kadıoğlu, spor yazarı-yorumcu Aksal Yavuz, Kuzey Yıldızı Trabzonsporlular Derneği Başkanı İsmail Turgut Öksüz ve yönetim kurulu üyeleriyle sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin de bulunduğu kalabalık bir kitle dinleyici olarak katılırken Erkan Ocaklı’nın sanatçı dostları da merhumun türküleriyle salonda bulunanlara kâh duygulu kâh coşkulu anlar yaşattılar.

İbrahim Can, Yusuf Cemal Keskin, İlknur Yakupoğlu, Selçuk Balcı, Apolas Lermi, Onay Şahin, Adnan Yılmaz, Sinan Yılmaz, Abdurrahman Yazıcı, Ali Bakanay, Ekin Uzunlar ve daha çok sayıda sanatçının renk kattığı gece geç vakitlere kadar devam etti.

Erkan Ocaklı Selçuk Balcı Apolas Lermi İbrahim Can Onay Şahin Yusuf Cemal Keskin İlknur Yakupoğlu Ekin Uzunlar
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg