2. Uzungöl geliyor

Trabzonlu işadamı Atilla Ataman tarafından Erikbeli Yaylası’nda projelendirilen muhteşem turizm tesisinin temeli Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

2. Uzungöl geliyor
2. Uzungöl geliyor Admin
Advert

Erikbeli Yaylasındaki turizm işletmesinin temel atma töreninde açılış konuşmasını yapan işletme sahibi işadamı Atilla Ataman: “Turizm tesisimiz A tipi mesire alanı. Yaklaşık 120–130 yatak kapasiteli, içerisinde kır kahvesi ve kır lokantası olacak. Bizim açımızdan önemli olan burada para kazanmak değil. Öncelikle bizim bu maceraya girmemize vesile olan valimiz Sayın Abdil Celil Öz beye sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Temelini atacak olduğumuz tesis burada ümitleri yeşertecek olan bir tesistir. Bu tesis komple bir turizm projesinin parçasıdır. Folderesi vadisi İkinci bir Uzungöl’e kavuşacaktır. Tesisimiz toplamda 8 milyon TL’ye malolacak” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ise: “Bu proje sadece turizme değil bu bölgenin ekonomisinin, tarımının, hayvancılığının ve ormancılığının gelişmesine çok büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Törende son konuşmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Bakan Soylu: “Buranın açılmasını iple çektiğimi hepinize bir kez daha ifade etmek istiyorum. Güzel bir yolculuğun hem Tonya’mıza hem bu güzel vadiye, hem doğamıza, hem de geleceğimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Trabzon insanıyla, coğrafyasıyla, iklimini, dinamizmini sürekli kendi içerisinde barındıran bir şehirdir. Burada çok iyi bir istihdam alanı oluşacaktır. İşadamımız Atilla Bey’i tebrik ediyorum. Çok güzel ve modern bir tesisimiz Tonya’mıza şimdiden hayırlı olsun. Bu tesis hem ekonomimize ciddi bir katkı koyacak. Bu yöre turizm cenneti olacak. İyi bir yolculuk başlıyor. Biz emrinize amadeyiz” diye konuştu.

Temel atma töreninde Trabzon Valisi Abdil Celil öz, Orman İşletme Bölge Müdür Mümin Döngez ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel de birer konuşma yaparak, yeni tesisin hem Tonya’ya hem de yöreye hayırlı olması dileğinde bulundular. Törene ayrıca eski bakan Faruk Özak, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Günebakış - Hasan BAHADIR

Ak Parti Süleyman Soylu Salih Cora Vali Abdil Celil Öz Atilla Ataman Faruk Özak
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg