Büyük Başarılara Birlikte Koşacağız

Trabzonspor’a başkan olan Muharrem Usta, seçim sonrası Günebakış’a konuştu. Trabzonspor’da nefes kesen kongre sonrası en yakın rakibi Celil Hekimoğlu’nu 13 oyla geçerek başkan olan Muharrem Usta, “Yüzümüzün güleceği bir döneme girmek üzere çalışmalara başlayacağız” dedi.

Büyük Başarılara Birlikte Koşacağız
Büyük Başarılara Birlikte Koşacağız Admin
Advert

Trabzonspor’da önceki gün yapılan olağan genel kurul nefesleri kesti. Katılımın çok yoğun olduğu kongrede son 5 sandıkta 187’lik farkı indirip 13 oy öne geçen Muharrem Usta Trabzonspor’un yeni başkanı oldu. Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta, seçimin ardından gazetemize açıklamalarda bulunarak, “Trabzonspor’un 3 temel sorunu vardı. Bu sorunları birbirinden ayırmadan çözüme kavuşturacağız” dedi. Trabzonspor’un kongresinde Trabzonspor Kulübü’nün ne kadar büyük olduğuna bir kez daha şahit olunduğunu da ifade eden Usta, “Çok büyük bir katılım oldu. Ben hem eski başkan İbrahim beye hem diğer başkan adayı Celil Hekimoğlu’na hem de genel kurul üyelerine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir kongre ortamı oldu. Ülkenin ve yurt dışının dört bir yanından geldiler. Oylarını verip yeniden geri döndüler. Burada bir birliktelik oldu. Birlik olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yok” dedi. Trabzonspor’un başarıları yakaladığında tüm camia ile kucaklaşacağını da söyleyen Usta, “Trabzonspor’un büyük bir gücü var. Eğer Trabzonspor başarılı olursa Dünya’nın ve Türkiye’nin dört bir yanındaki milyonlarımız ayağa kalkacaktır. Çünkü başarı varsa birliktelik vardır. Başarı bizim kenetlenmemizi sağlıyor. O nedenle bu camianın şampiyonluklardan başka hedefi olamaz. Bugünden itibaren kökü mazide olan gelecek için çalışmalarımıza başlıyoruz. Şampiyon bir Trabzonspor için vira bismillah” dedi. Trabzonspor’daki sorunların bir günde çözülemeyeceği ifade eden Trabzonspor’un yeni başkanı Muharrem Usta, “Trabzonspor’un ekonomik, itibar ve sportif başarı olmak üzere 3 sorunu var. Bu sorunlar 1 günde çözülemez. Güçlü bir yönetimle geldik. Biz de bu sorunları belli bir süreç içerisinde yoluna koyacağız. Bu işin üstesinden geleceğiz. Tüm Trabzonspor camiasının içi rahat olsun. Bordo-Mavi bayrakları yeniden çıkarsınlar. Biz geliyoruz” dedi.

Lucescu gelecek!

Trabzonspor’a başkan olmadan önce başkan olduktan sonra Lucescu ile çalışmak istediğini söyleyen Muharrem Usta, başkanlık seçimini kazanmasının ardından Lucescu müjdesini de verdi. Lucescu ile dostluğunun olduğunu söyleyen Usta, “Lucescu yüksek ihtimal önümüzdeki sezon Trabzonspor’a gelecek. Lucescu ile güzel bir yoluculuğa çıkacağız” dedi.

Kaynak: Günebakış - Mehmet Karagöz

Trabzonspor Muharrem Usta Röportaj
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg