Rize Scarione ve Sadiku için acele ediyor

Özgür, Recep ve Ali Husni gibi oyuncuları kadrosuna kattıktan sonra yerli ve yabancı bir çok oyuncuyu gündemine olan Çaykur Rizespor' da Oscar Scarione ve Armonda Sadiku için derin bir bekleyiş var.

Rize Scarione ve Sadiku için acele ediyor
Rize Scarione ve Sadiku için acele ediyor Admin
Advert

Geride kalan sezonda PTT 1. Lig'e damga vuran Alanyaspor'dan Özgür Çek, Denizlispor'dan Recep Niyaz, Irak’tan Ali Hüsni Faisal'ı renklerine katan, Slovak oyuncu Matic Fink ile 3 yıllığına prensipte anlaşan yeşil-mavililer de şimdi gözler yapılacak olan yıldız oyuncu transferlerine çevrilmiş durumda.

Rizespor Hikmet Karaman'ın transfer listesinin en başında yer alan Oscar Scarino bombasını bir an önce patlatmak istiyor. Arjantinli oyuncunun ismi yeşil-mavililerin transfer teklifi yaptığı günden itibaren taraftarlar ve camia arasında büyük heyecan yaratmıştı. Kasımpaşa' da forma giydiği 3 sezonda 41 gol atarak müthiş bir performans ortaya koyan Scarione'nin menajeri ile prensipte anlaşan yeşil-mavililer imza için gün sayıyor. Bonservisi elinde olan Arjantinli oyuncunun kafasını ise hem Türkiye 'de hem de Avrupa bazı kulüpler karıştırmış durumda. Çaykur Rizespor' da Hikmet Karaman'ın ısrarla takıma kazandırmayı amaçlayıp 2 milyon Euro verdiği yıldız oyuncu ile imza atmak istediğinden İstanbul'a çağırdı. Yeşil-mavili takımın yoğunlaştığı bir başka isim olan Armondo Sadiku için ise bekleyiş sürüyor. Hikmet Karaman'an Fransa' da görüştüğü golcü oyuncunun durumu, Arnavut Milli takımının Euro 2016' daki durumu belli olduktan sonra netlik kazanacak

Rizespor Transfer Scarione Sadiku
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg