İsrafil Köse vefat etti! İşte cenaze programı...

Dizi ve sinema oyuncusu İsrafil Köse, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İsrafil Köse vefat etti! İşte cenaze programı...
İsrafil Köse vefat etti! İşte cenaze programı... Admin
Advert

Geçirdiği motosiklet kazasının ardından yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayan sevien dizi ve sinema sanatçısı İsrafil Köse'nin cenazesi Yarın Şirinevler Ulucami'de kılınacak ikindi namazından sonra Kocasinan Mezarlığında toprağa verilecek.

Sanatçının menajerinin yaptığı açıklamada dün sabah saatlerinde Köse'nin motosikletiyle seyri esnasında park halindeki bir taksinin kapısının aniden açılması sonucu kaza yaptığı bildirildi. Menajer Emin Albayrak'ın açıklamasında şu ayrıntılara yer verildi: "Çarpmanın tesiriyle 30-35 metre mesafeye fırlayan sanatçının beyin ve ciğerlerinde meydana gelen ağır hasar ve iç kanama sonucu sabaha karşı 02:30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Makineye bağlı olarak saat 13:00'e kadar yaşadı ve daha sonra makineden çıkarıldı."

20 aylık çocuğum var

Sanatçının 1,5 ay önce boşandığı eski eşi Şengül Zeybek ise çok şaşkın ve üzgün olduğunu ifade ederek ""Abdullah Şafak isminde 20 aylık bir çocuğum var. Çocuğum babasız kaldı. Ona ne diyeceğimi bilemiyorum. Ben bu kazanın peşini bırakmayacağım. Maalesef gülen adamımızı kaybettik." dedi.

İsrafil Köse Cenazesi ne zaman Nerede
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg