Gökhan Saral'a rekor ceza!

Fenerbahçe adlı kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı akıl almaz açıklamalara tepki gösteren Gökhan Saral, tepki gösterdiği kişiden daha çok ceza aldı.

Gökhan Saral'a rekor ceza!
Gökhan Saral'a rekor ceza! Admin
Advert

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral'ın Aziz Yıldırım'ın bir televizyon kanalında yaptığı asılsız şike açıklamalarına tepki gösterince PFDK'dan ceza geldi. Saral'ın sert tepkisine karşın PFDK'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; 'TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına' Öte yandan Hacıosmanoğlu'nun yönetimde olan ardından istfa eden aşçıoğlu'nun aziz yıldırım'ın açıklamalarına da sert tepki gösterdi. Aşçıoğlu'nun açıklamaları üzerine PFDK'dan yapılan açıklamalada şu ifadelere yer verdi; 'TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,' 

Aziz Yıldırım'ın NTV televizyonundaki programda saatler süren asılsız, haksız ve doğrudan Trabzonspor camiasını hedef alan, kin ve düşmanlığa sevk eden açıklamalarına sosyal medya üzerinden bir kaç cümleyle tepki gösteren Gökhan Saral, tepkiye sebep olan kişiden daha fazla ceza aldı. Saral'a verilen ceza hakkında PFDK tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yar aldı:

"TRABZONSPOR A.Ş. Yöneticisi GÖKHAN SARAL'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından ve rakip kulüp başkanına yönelik hakareti nedeniyle 180 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 290.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına"

Ayrıca Hacıosmanoğlu yönetiminde yer alan ardından istifa eden Yaşar Aşçıoğlu da yaptığı açıklamalar nedeniyle ceza aldı. Aşçıoğlu'nun açıklamaları nedeniyle verilen cezaya dair PFDK'dan yapılan açıklamalada ise şu ifadelere yer verildi:

"TFF Yönetim Kurulu üyesi YAŞAR AŞÇIOĞLU'nun, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,"

Trabzonspor PFDK Gökhan Saral Yaşar Aşçıoğlu
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg