Muhammet Demir: Patlamaya hazır bomba gibiyim!

Trabzonspor’un golcüsü Muhammet Demir, “Suskunluğumu bozdum mu, gerisi gelecek” dedi.

Muhammet Demir: Patlamaya hazır bomba gibiyim!
Muhammet Demir: Patlamaya hazır bomba gibiyim! Admin
Advert

Henüz golle tanışamayan Muhammet, bunun üzerinde baskı yarattığını belirterek, “Suskunluğum ile değil artık gollerimle konuşulmak istiyorum” diye konuştu.

“Konya maçında Yusuf’un gol atmasına kendim atmış gibi sevindim” diyen golcü oyuncu, bu galibiyetin devamını getirerek yollarına devam edeceklerini söyledi.

Trabzonspor’da bu sezon henüz golle tanışamayan Muhammet Demir, suskunluğunu bozduktan sonra kendisi için her şeyin farklı olacağına inandığını söyledi. Golcü oyuncu, her golcünün zor dönemleri olduğunu, bunu kendisinin de şuanda yaşadığını ifade ederek, “İnanıyorum ki bu kötü dönemi bitirip, Trabzonspor’a gollerimle katkıda bulunacağım. Bir golün ardından arkası gelecektir. Bana inanıp güvenenlere bunun karşılığını vermeliyim” dedi.

Kendim gibi sevindim

Konyaspor maçında Yusuf’un attığı golü oğluna armağan etmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Muhammet Demir, “Yusuf da inanılmaz bir baskı altındaydı. O’nun gol atmasına en az kendim atmış kadar sevindim. Bu golle aldığımız galibiyet takımımız açısından çok değerliydi. İnanıyorum ki bu galibiyet serisini devam ettireceğiz. Ben de daha çok çalışarak Trabzonspor’a katkı yapmak istiyorum. Artık suskunluğum ile değil, gollerimle konuşulmak istiyorum” diye konuştu.

Trabzonspor Muhammet Demir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg