Deniz Ateş Bitnel yalanladı

Geçen sezon İstanbul'da oynanan Galatasaray maçında verdiği kararlarla çok tartışılan Deniz Ateş Bitnel hakkında dün sosyal medyada yayılan haberler üzerine bir yalanlama yayınladı ama neyi yalanladığı tam anlaşılamadı.

Deniz Ateş Bitnel yalanladı
Deniz Ateş Bitnel yalanladı Admin
Advert

Geçen sezon İstanbul'daki olaylı Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Deniz Ateş Bitnel hakkında, "Son Kale Trabzon" nâmıyla bilinen grubun sosyal medya hesabında yapılan röportaj haberine yalanlama geldi. 

Birçok medya organının habere yer vermesi üzerine Fanatik Gazetesi'nden Mehmet Çağrı Davran'a konuşan Bitnel, kimseyle röportaj yapmadığını belirterek "Haberi yapan kişiyle herhangi bir bağım yok. Antrenman yaparken kendisiyle tanıştım. Trabzonspor taraftar grubundanmış. Kendisine bir röportaj vermedim, sadece sohbet ettik. Sonuçta ben bir açıklama yapsam, bunu bu şekilde yapmam. Çıkar basın toplantısı düzenlerim. Ayrıca biz Merkez Hakem Kurulu'na bağlıyız. Onların izni olmadan bir şey yapamayız. TFF'nin bana sahip çıkmadığı konusu kesinlikle doğru değildir. Sadece yazıda bahsi geçen aile mağduriyetim doğrudur." şeklinde konuştu.

Bahse konu olan haberde "Son Kale Trabzon" grubunun sosyal medya hesabında Bitnel'in şu ifadeleri söylediği iddia edilmişti:

"Galatasaray-Trabzonspor maçından bir gün önce yardımcılarım bir anda değiştirildi. Verdiğim hatalı kararların tamamına yakını yardımcı hakemlerin yönlendirilmeleri sonucu oldu. Maçın görüntülerini daha sonra izlediğimde bana ve Trabzonspor'a çok büyük oyun oynandığını net bir şekilde gördüm. Kesinlikle bu maçta yan hakemlerin talimat aldığına inanıyorum ve beni günah keçisi yaptılar "

Fanatik'te yer alan haberin sonunda "ÖNEMLİ NOT" başlığıyla yapılan açıklamada "Hakem Deniz Ateş Bitnel, gazetemize sadece bu haberin yalan olduğuyla ilgili  bilgi vermiştir. Bunun dışında herhangi ekstra bir yorumda bulunmamıştır. Kendisi bağlı bulunduğu kurumdan izin almadıkça, hiçbir açıklama yapma hakkına sahip değildir. Mehmet Çağrı Davran" ifadeleri yer aldı.

 

Trabzonspor Deniz Ateş Bitnel Son Kale Trabzon
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Balıkesir'de büyük Çepni buluşması
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg
Sebahattin Arslantürk: Hedef dekar başına 500 kg